Muzica pentru mine? hrana pentru suflet.
Ma relaxeaza si uit de toate cand stau si asc muzica.Plictiseala ma indeamna sa le ascult si cheful
Ascult muzica crestina, kpop si trance, indie.
Eu ascult gen rock mai mult pe folk metal, ma relaxeaza psihic, imi face viata mai usoara, timpul trece mai repede, stresul e mai putin, grijile sau gandurile neplacute pe care le-am avut incep sa le dau uitare. Muzica pentru mine este ceva extraordinar in care nu o pot descrie in cuvinte, dar trebuie si sa-ti alegi genul de muzica care iti place, de exemplu Inna s-au Salam e diferenta mare dar pentru mine nu este muzica nici una nici alta, e un fel de a spune same ***. Ciao
Eu cand ascult muzica ascult mai mult pentru ca sunt suparata sau nervoasa sau poate plictisita.Ascult rock si pop.Pentru mine muzica reprezinta mai multe dar depinde pentru ca unele melodii sunt facute doar pentru faima si unele sunt facute pentru placerea oamenilor si da stiu ca si melodiile facute pentru faima sunt tot pentru placerea oamenilor dar cel putin pentru mine este alceva cand simt ceva cand ascult o melodie si mai ales cum o canta si alceva cand nu este pus niciun sentiment in muzica lui/ei.