| StrongHeart a întrebat:

Ce s-a intamplat cu hip hopul?
Tin minte ca era o muzica ce reflecta realitatea. Acum toti se sparg in figuri si canta pentru bani.
De ce este asa greu sa gasesti artisti autentici care o dau din suflet?

Răspuns Câştigător
| ReddY25 a răspuns:

Eu cred că lumea rapului s-a prostit de ceva timp iar băieții grei sau trupele de altădată pe care le ascultai cu mare plăcere, din păcate vor fi înlocuite cu beat-uri de cc.
Hip hop 4 L nu prea mai vezi.
Dar sa speram ca vor veni si timpuri bune(desi ma indoiesc)
Oricum, eu ascult și voi asculta rap-ul autentic, original de la legendele care au dus tradiția mai departe

| DonEduardo a răspuns (pentru ReddY25):

Si baietii initiali au inceput sa se prosteasca, crede-ma,

| ReddY25 a răspuns (pentru DonEduardo):

S-au dilit la batrinete laughing

34 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

O porcarie de muzica oricum

| Alex980078 a răspuns (pentru blackann):

De ce man?

Mi-ai reproșat că n-am flow, cine crezi că nu mai are flow daca în general crezi că hip-hop-ul e o porcărie de muzica? Am văzut că ești și prieten cu nenea ăla

| blackann a răspuns (pentru Alex980078):

Cu ce nene sunt prieten si ce legatura are? rolling on the floor crezi ca ii cunosc pe oamenii de pe TPU, impartim aceleasi pasiuni si ma identific cu existenta lor?

Pai chiar n-ai flow.

Eu am flow, nu știi tu cu ce se mănâncă

| StrongHeart explică (pentru Alex980078):

Pot sa ascult si eu, poate o a treia parere ajuta, ca sunt impartial.

| Alex980078 a răspuns (pentru StrongHeart):

Fără caterincă, versurile din industrie sunt muci, ăștia s-au axat pe instrumental, mie mi-a plăcut, ei cică ar dansa in club pe ea numai după câteva beri... uite că nu-i de dansat dar e vioara

https://m.youtube.com/watch?v=7OL1TFpKYrg

Seameni izbitor de mult cu Nicusor asta :
https://www.youtube.com/watch?v=l-22QKUK_JA&ab_channel=iUmor

Ceea ce nu e rau. Nu e rau deloc.

Semăn fizic? Fratele meu eu am idee cum se sampleaza, mixează, masterizeaza, pe când alții au făcut o mulțime de bani vânzând albume din instrumentale furate. Folosesc și eu și am folosit bineînțeles dar non profit, un instrumental bun se face doar atunci când ai inspirație, imaginație dacă vrei. Nu mă afectează cu nimic ăștia care mănâncă rahat aiurea ascultând doar o piesa de-a mea. Mă doare la basca că nu mă cunosc

Dacă vrei să spui că tipul ăla mă caracterizează pe mine in ce a zis acolo (zicând Nicușor) ești la fel ca gunoierul de mai sus

Ba, da tu intelegi sau asculti sau macar incerci sa intelegi ce zic?
Ce zic eu si ce zici tu.
Am zis ca semeni izbitor cu Nicusor. Care scrie foarte bine si o da bine. Cum ai putut sa intelegi altceva, chiar nu imi pot inchipui.

Pentru că pe ăla nu-l cheamă Nicușor

Ba il cheama Nicusor, cumetre si oricum e mai bun decat tine. rolling on the floor Gunoier esti tu si oricum esti slab rau...lasa-te.winking

Îl cheamă Claudiu și o da ca și cum ar recita urături de Sfântul Vasile

Bă dacă nu te pricepi mai bine taci, n-ai treabă cu muzica rap

Despre cine vorbesti? Serios, sunt curios. laughing

"urari", nu "uraturi". urat esti tu. si slab rau, nu mai canta

Da, o să renunț la visul meu din fragedă copilărie pentru un tip ca tine care urăște hip-hop-ul...vezi să nu

Aa scuze man, așa se spune pe la noi vezi tu "urături" o urare e când urezi cuiva ceva, o urătură e una de aia cu "aho, aho, copii și frați" mai bine te-ai lasa tu frate, că eu nu mă las sa fac ceea ce îmi place? stai, că tu nu poți face ce fac eu. Pace acolo.

Tine-te de treaba, pustiule. Daca iti place sa faci asta, dai inainte. Doar nu fii ca toti ceilalti care canta doar de droguri, femei si dusmani.

Stai liniștit. Apropo, nu sunt un puști deja

Am fost tot timpul plecat, preocupat cu munca, n-am avut când sa mă dezvolt mai bine

Unde se zice ba asa? esti de la fundul vacii si te vezi mare rapper rolling on the floor

La noi se zice "raper" cu un singur "p" că nu trăim în America. Le spunem urături de anul nou, nu urări de anul nou. Stai liniștit că te bat la gramatică oricând vrea mușchiulețul tău de țigan

Ia mai documenteaza-te putin, smechere ca te vezi unul dintre ei si habar n-ai cu ce se mananca. atat timp cat nu esti vreun violator e cu 2 "p"...dar ce sa stie un cofetar

Stai liniștit că e cu unul

Vai de tine.

As nouns the difference between raper and rapper is that raper is one who rapes; a rapist while rapper is one who, or that which, raps or knocks; specifically, the knocker of a door.

Ia uite frate că ai căutat pe net doar să mă impresionezi, ba eu ziceam ca românește se spune "raper" cu un singur "p" și nu oficial

Nu am cautat ca eu stiam. si nici sa te impresionez, cumetre, sa lecturezi si tu ca te faci de ras pe aici. lasa-ma cu romanismele tale ca nu cred ca scrii "checiap"

| HVI a răspuns:

Vremurile, cred ca asta e cel mai simplu si coerent raspuns.
Asa cum fiecare moda are vremea ei, asa si muzica are anumite "valuri" care prind aripi, se raspandesc rapid apoi fie se modifica si devin ceva nou, fie se imprastie si se pierd ramanand pe ici pe colo ce au fost candva.

Pana la urma rapul si hip-hopul a prins candva si la noi fiindca era nou, ceva diferit si generatiile noi erau receptive la asta, iar faptul ca prin muzica asta se spuneau ceea ce muzica pop, populara sau alte genuri nu abordau. Totusi vremurile se schimba si muzica la fel si asta deoarece ascultatorii se schimba, iar ce consideram ca ne face sa rezonam noi din anii 90-2000 azi ramane pentru noi nostalgie placuta, dar pentru cei mai tineri mai rareori. Asa ca ei o sa asculte ce fac cei mai apropiati de mentalitatea si vremurile lor. Parerea mea.

Pana la urma fiecare timp are nebunia lui, asa ca iubiti ceea ce va incanta si bucurati-va de muzica, indiferent de perioada sau forma. Pace!

| Alex980078 a răspuns:

Atunci când dai de popularitate, femei, alți artiști stricați, te dai și tu pe lângă ei...fix așa ca merele, se strica lângă cele rele. Numai bine