| droid96 a întrebat:

Ce s-a intamplat cu Youtube? Toate videoclipurile au 0 dislike-uri

Răspuns Câştigător
| MaliciousDeath a răspuns:

Vine pastele. Minunile se intampla.Ha,ha.

12 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Chiar asta este, acum vad si eu, probabil e o problema la youtube, cred ca se va rezolva repede.

| Mădă0611 a răspuns:

Si-au dat seama ca haterii nu sunt de luat in seama. laughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mădă0611):

Dacă dai dislike la un clip eşti hater?

| Mădă0611 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Dap. Stiu ca nu e zona ta, dar de cand David Guetta a fost numit cel mai bun dj, adica acum 2 ani, aproape toti trancerii il urasc laughing, a remixat o melodie a celui care merita sa fie numit si avea mai multe dislike-uri decat like-uri, din prima zi. Cereau unii sa dea lumea dislike. Asta ca exemplu. Daca nu iti place, nu asculti, nu te obliga nimeni, stiu ca unii merita, dar nu te obliga sa le asculti "munca".

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu merg pe al; t principiu. Dacă nu-mi place, şi am ocazia să spun că nu-mi place, o fac.
N-am fost niciodată adeptul "hai să ne uităm doar la ce ne place şi să ignorăm complet ce nu ne place ca şi cum nu ar exista". Dacă ignori ceva nu înseamnă că încetează să mai existe.
Iar unii, chair au nevoie şi de nişte păreri negative (culmea, ăstea de multe ori sunt cele mai apropiate de adevăr pentru că nu perie pe nimeni) ca să nu-şi ia lumea în cap şi să îşi dea seama de adevărata lor valoare.

| droid96 explică (pentru Mădă0611):

Poti sa-mi spui la care piesa te referi? Si in fata cui a pierdut?
Si eu ascult trance, dar mai mult Hard Techno Trance big grin

| Mădă0611 a răspuns (pentru droid96):

This is what it feels like
https://www.facebook.com/....../photo.php vezi descrierea imaginii.

Mai nou toata ura sau troll-uiala se indreapta catre Will.I.Am --> https://www.facebook.com/....../photo.php :))

Pai a fost Armin cativa ani, apoi in 2011 a fost Guetta, Armin pe 2, acum iar e Armin pe 1 si Guetta pe 4 (dj mag). Eu ascult vocal/progressive/uplifting. :x

| MEIALI a răspuns:

La mine nu e asa

| PanteraNeagra1999 a răspuns:

In ultimul timp apar pe youtube
doar piese faine cat de cat si poate curiozitatea ai lasa sa astepte si dupa aia dau ei dislike-uri :*batting eyelashes

dar nu prea credbatting eyelashes
adica toate sunt noi si au tendinta de vara =HITURI 2013 love struck

| RichardCezar a răspuns:

A fost un simplu bug. Youtube tot face schimbari. Mi-a aparut si mie dar a disparut.

| rares7023 a răspuns:

E un bug