Adam lambert! il ador! are o voce de milioane! si christina are talent, dar eu sunt fata si ma simt mai atrasa de adam!
Mie imi place Adam Lambert dar poate tie iti place X-tina, mai ales vazand username-ul tau si poza de la avatar. Dar alege ce iti place tie mai mult.
Of. Tare greu avand in vedere ca christina e cantareata mea preferata, iar pe adam il ador. Poate nu trebuie sa alegi. Daca ai nevoie sa pui la avatar sau ceva pune. l pe adam langa christina-poti edita poza.Sau alege. l pe adam ca e mai mic si merita si el
Christina Aguilera are o voce superba si intotdeauna vine cu ceva nou, e printesa, viitoarea regina a muzicii pop. Adam Lambert e la inceputul carierei si oricum nu se poate compara cu christina aguilera
Alege cel care iti place mai mult, mie personal imi place Adam Lambert are multe melodii frumoase .
Nu stiutiu cum tu dar mie imi place de Adam tare...`!
nu stiutiu e alegerea ta`!
Imi pare ca mai normal pentru o fata e sa aiba "idol" un baiat`!
Parerea mea`!
Tu poti alege ce doresti, poate iti place mai mult Christina Aguilera, sau poate Adam Lambert, nu trebuie sa ceri parerea oamenilor daca tu esti hotarata ce vrei sa alegi.Nu zic sa alegi Adam Lambert daca nu vrei, dar eu l-as alege pe el...cu toata ca si Chritina Aguilera canta destul de fain...imi place melodie You Lost Me si de la Adam toate:X:X