| l0kel0ke a întrebat:

Ce se crede despre houseri?(Cei care asculta muzica de club[house]).
Ce se crede despre manelisti?
Ce se crede despre rockeri.

Aceste intrebari au fost doar din curiozitate, si din lipsa de ocupatie.

17 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Nu exista asa zisi "houseri"...voi v'ati implementat cuvantul asta pentru ca pe langa manele/rock ..ati auzit si voi de house..prin houseri mi-am dat seama ca va referiti la cei care asculta muzica electronica... daca nu stiati..muzica electronica este alcatuita din multe genuri de muzica dintre care houseul este slabut.

stiu ca voi nu puteti diferentia de exemplu techno de trance ..sau dubstep de drum and bass..asa ca le bagati pe toate in categoria HOUSE=) hai pa

| Mădă0611 a răspuns:

House-rii sunt drogati, ca trance-rii, desi eu nici macar cu fumatul nu sunt.

Manelistii sunt inculti.

Rock-erii sunt satanisti.

| Nucreeed a răspuns (pentru Mădă0611):

Muzica electronica era asociata cu drogurile in urma cu cativa ani...acum s-a mai schimbat mentalitateahappy

Iar despre rockeri nu stiu de ce crezi ca sunt satanisti, dar stiu sigur ca te inseli...tongue

| Mădă0611 a răspuns (pentru Nucreeed):

Intrebarile erau "ce se crede", nu "ce crezi/credeti". tongue

House-ul e doar ce e muzica dance, electronic dance music, culmea e ca e mai lent decat trance-ul, de exemplu, dar si eu, care stiu asta, il asociez cu zgomote/galagie degeaba devil. Momentan ascult Ficci - Love lost, nu imi dau seama exact ce gen e, asa ca spun ca e electronic, nu house.

| FloreaVicentiu97 a răspuns (pentru Mădă0611):

Satanist e mama ta

| Mădă0611 a răspuns (pentru FloreaVicentiu97):

Probabil, daca ar fi barbat, cum se pare ca a ta e, sau al tau. laughing

Daca nu stii sa citesti, si mai esti si cum esti, ia-ti un pistol si tinteste-ti cerul gurii. smug

| FloreaVicentiu97 a răspuns (pentru Mădă0611):

laughing cum nu stiu sa citesc chiar aici ai scris ca rockeri sunt satanisti happy
dă0611 a răspuns:
House-rii sunt drogati, ca trance-rii, desi eu nici macar cu fumatul nu sunt.

Manelistii sunt inculti.

Rock-erii sunt satanisti.

| Mădă0611 a răspuns (pentru FloreaVicentiu97):

Si intrebarea era, ce se crede, nu ce credeti. Asa ca invata sa citesti.

| Vans a răspuns:

Cuii îi pasă ce se crede?

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Manelisti cas ciudati de la cum canta si rockerii sunt cool, despre houseri nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica house, adică cea de club din zilele noastre, a decăzut foarte mult în ultimii ani. Manelele şi muzica de club, în momentul de faţă, sunt unul şi acelaşi rahat.

| SootheMySoul a răspuns:

1. houserii->normali
2. manelistii->dislike fara numar
3. rockerii->like!
p.s. nu am nimic personal cu manelistii, gusturile nu se discuta.

| oanaaa16 a răspuns:

Bun :))..Pai, parerea mea... Muzica hause iti da o stare de bine, cel putin mie imi da.
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
:X
Rock ascult, rar, dar mai ascult.
Iar manele, asculta sau dansez doar la petreceri unde nu e ok sa stai jos :))
Fiecare are dreptul la o opinie si o preferinta, fara sa fie judecat :)

| FloreaVicentiu97 a răspuns:

Am vazut pe wikipeia ca manelisti au creierul,, Primitiv'' cauta si tu laughing

| l0kel0ke explică:

Pai, eu am 2 veri care asculta house, si amandoi s-au drogat si sunt cu fumatul, unul dintre ei s-a lasat de droguri...
Dar nu prea conteaza asta. Ma refer ca multi ma fac ciudat, adica nebun, ca ascult house, adica nu chiar house, ascult minimal-tech house..Si mi-e teama sa nu ma schimb. Adica, sa devin ceva ce nu sunt. Mi-e teama sa nu ma apuc de fumat, sa nu ma droghez. Din cate am inteles de la ei, mi-au spus ca muzica asta, te indruma la astfel de lucruri.

| Mădă0611 a răspuns (pentru l0kel0ke):

Nu-i adevarat, doar ca daca ai impresia ca house-rii se drogheaza si tu asculti house, te simti oarecum obligat sa te droghezi. Cum ziceam, eu ascult trance, dar nici macar nu fumez, nu beau nimic cu alcool, nici vin sau bere, si nu e pentru ca sunt fata, ca mai nou fetele beau mai mult decat baietii, e pentru ca nu am nevoie.

| l0kel0ke explică:

Poate sunt manelele cele mai urate, dar la o nunta, dau si eu un exemplu, la o nunta sa zicem..toti devenim manelisti, ca la o nunta nu ai ce sa asculti, decat manele. Dar eu nu ma refeream la asta, ma refeream ca mi-e teama sa nu devin altceva, si sa nu rada lumea de mine, adica.nu imi pasa despre ce cred altii, dar totusi te simti aiurea.