Ascult din toate genurile in functie de starea pe care o am sau ce vreau sa fac dupa. Dar in general, mai special asa, rock frumos Mai vechi asa care ma face sa ies din zona de confort si ma motiveaza oarecum. Dar si trap, si hit-urile care mai apar dar trec repede
Adica acum o luna am auzit o melodie care aparuse mai demult si de atunci o ascult mai mereu. Pana gasesc alta.
Dar tu? Ceva imi spune... clasica?
Tot c-am asa, nu ascult manele iar rock doar unele tipuri ala greu nu imi place.
Melodiile mai vechi sunt mai frumoase decat astea comerciale.
Asa e. Cu toate ca la majorate...
...le place sa se ia dupa turma. Pai nu stii ca daca asculti rap dala plin de injuraturi, esti mare smecher.
Clasica, opera, rock, metal, folk-rock, pop-rock, pop, celtica, new age, Enya, ambientala/muzica de relaxare, muzica usoara romaneasca veche, smooth jazz (Kenny G), flamenco, muzica de pian, muzica de nai (Gheorghe Zamfir), reggae (Bob Marley).
Big Room House, Dirty Dutch House, Electro House, Hardstyle, Euphoric Hardstyle, Raw Hardstyle, Dubstyle, Trance, Hardcore, Tech House, Deep House, Future House, Techno, Trap, Jungle Terror, Drum & Bass, Bass House, Melbourne Bounce, Moombahton, Complextro, Subground, Progressive House, Tech Trance, Tropical House, Dubstep, Jumpstyle, Tekstyle, Fidget House, Rock, Metal, Rap, Hip-Hop.
Ascult rock clasic,country,heavy metal,balade rock,folk,jazz,melodii vechi romanesti(Laura Stoica, Madalina Manole etc), grunge, melodii vechi straine, in general melodii care ma inspira.
Ai gusturi bune...
Multumesc.
Ambient/black metal depresiv, power metal, death metal, diferite trackuri din filme si ceva orchestrale
Din toate genurile.De obicei in functie de starea pe care o am in momentul ala.