anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tot are toată lumea cu dubstep-ul?
De ce oameni preferă dubstep în loc să asculte și alte genuri de muzică electronică?
Dubstep-ul chiar mi se pare nașpa rău, sunt doar niște scârțâieli infernale și nimic mai mult, nu e nimic melodic acolo.
Cu ce vi se pare dubstep-ul mai bun ca alte stiluri de muzică electronică?

8 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Si eu ascult clasica si ma enerveaza celelalte genuri in afara de rock.

| MenInShadow a răspuns:

Doar pentru ca tie nu iti place dubstep-ul nu inseamna ca trebuie sa nu ne placa nici noua, sau ca trebuie sa incercam sa ascultam si altceva.

Eu personal nu ascult dubstep, nu mult, sunt doar cateva melodii care imi plac, si rar gasesc ceva sa-mi placa, dar doar pentru ca ascult alte melodii si nu-mi plac 90% din melodiile dubstep aparute nu inseamna ca muzica respectiva este doar o scartaiala infernala.

De exemplu, eu ascult rock, in foarte mare parte. Daca tu nu asculti rock, si asculti... sa zicem muzica usoara, nu stiu, orice artist vrei tu, asta nu inseamna ca muzica mea e mai buna ca a ta.

Fiecare persoana are dreptul sa asculte ce vrea, cat vrea, atata timp cat nu deranjeaza persoanele din jur. Imi place dubstep-ul si nu mi-ar convenii sa-mi spui in autobuz de exemplu ca e o tampenie. As fi de acord sa fii suparat daca as asculta in telefon si fara casti, si te-as deranja, dar daca am casti si nu te deranjez, poti foarte bine sa ma lasi sa-mi vad de muzica ta.

Cum am zis, nu-mi place foarte mult dubstep-ul, nu am un gen de muzica preferat, ascult multe tipuri, exceptie unele pe care nu le suport, dar de exemplu, daca sunt intr-un loc public, si o persoana de langa mine asculta manele, chiar daca nu le suport, atata timp cat persoana aia sta linistita, nu incepe sa cante sau sa faca nu stiu ce miscari tampite, si asculta muzica aia in casti, nu vad de ce m-ar interesa pe mine ce asculta, sau de ce as incepe eu sa-i critic muzica.

Nu-mi plac manelele, le detest, prefer sa nu ascult nimic decat sa ascult manele, dar n-am eu dreptul sa critic o persoana care asculta manele atata timp cat nu ma deranjeaza pe mine.

Si la fel si tu, nu ai dreptul sa critici dubpste-ul. La fel de bine pot spune si eu ca orice tip de melodie ascultat de tine e o mare tampenie, o chestie interpretata de niste oameni fara minte si incapabili sa creeze muzica.

| anonim_4396 explică (pentru MenInShadow):

Să nu se înțeleagă greșit, eu ascult multă muzică electronică, ascult Electro House, Hardstyle, Hardcore, Trance, Deep House, Tech House, Future House și mai câteva.
Mă enervează că oameni preferă Dubstep-ul în loc de alte genuri de muzică electronică, sunt atâtea genuri faine iar ei preferă să asculte doar scârțieli în loc să asculte și din altele.
Nu zic că îmi displace chiar tot Dubstep-ul, sunt 2-3 melodii care îmi mai plac, dar în mare parte nu mi se pare un gen așa de special.

| MenInShadow a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce te-ar enerva oamenii care prefera dubstep-ul? Eu prefer rock-ul in locul muzicii electronice, asta e decizia mea, asta e ce-mi place.

Fiecare persoane are gusturi diferite, nu ai cum sa judeci gusturile. La fel cum tie iti plac toate acele genuri de muzica, la fel de bine mie nu imi plac. Nu asculti House, deloc, nici Hardcore nici nimic de genul, si daca ar fi sa aleg intre dubstep si asa ceva, as alege dubstep.

Gusturile nu sunt ceva pe baza carora poti face o judecata si mai ales o judecata precisa si corecta. La fel de bine pot sa te enerveze oamenii carora le place culoarea rosie desii tie imi place verdele. Nu ai cum sa judeci o persoana pe baza afirmatiei "Nu inteleg de ce-ti place rosul cand mie imi place verdele".

Acelasi lucru se aplica aici, nu poti judeca o persoana ca asculta dubstep pe baza afirmatiei "Nu inteleg de ce asculti tampenia asta cand mie nu-mi place.". Tu nu poti intelege asta cum eu nu pot intelege de ce lumea sculta tampeniile de manele. Nu ai cum sa intelegi chestiile astea, pur si simplu tin de propriul gust.

De asemenea, depinde si de persoana. Eu de exemplu daca ascult o melodie dubstep care sa-mi placa pot simtii o anume emotie, fie ea tristete, bucurie, o senzatie de energie, etc, in timp ce tu nu ai simtii nimic.

La fel pot si eu sa ma gandesc "De ce asculti tu House cand e doar o grupare de sunete intalte si joase facute de niste oameni care apasa la nimereala pe niste butoane sau se joaca cu niste software audio in timp ce dubstep-ul are si ceva ritm?"

Nu iti mai bate capul cu problem asta, mi-am batut eu acum ceva ani si nu a iesit nimic. Trebuie sa accepti doar faptul ca unii oameni prefera ceva, si unii altceva, este imposibil sa spui de ce lui ii place si tie nu, pentru ca pur si simplu fiecare persoana este diferita, percepe lucrurile diferit si are un anumit raspuns emotional la un anumit tip de muzica pe care probabil tu nu-l ai.

As putea baga inteligenta si cat de inteligent trebuie sa fi sa asculti unele genuri de muzica, dar in cazul nostru nu se aplica, poti sa fi un geniu si sa asculti dubstep sau poti sa fi un tampit care la fel, asculta dubstep.

La fel si la tine, un geniu poate asculta House, dar si un tampit o poate face, pentru ca nu apar versuri, nu e nimic de inteles din acea melodie, nu la nivel intelectual.

| Suck a răspuns:

Eu ascult muzica, cu mesaj, adica multe versuri. Pana la urma asta e scopul, dupstep e muzica de oameni lenesi carora le e lene sa citeasca printre randuri.

| Marton_Valentin_1984 a răspuns (pentru Suck):

Ba,daca imi place dubstep-ul, asta nu inseamna ca sunt lenes si ca mi-e lene sa citesc printre randuri.Doar ca nu totate dubstep-urile sunt faine, mie de exemplu imi plac alea cu ritm...

| vaporwave a răspuns:

In randul copiilor de 13-14 ani e la moda sa asculti dubstep si rock (in general slipknot) din cauza ghici cui
Codrin Bradea! Ce ne-am face noi fara copiii care repeta fiecare cuvant spus de el
Eu nu zic ca nu-i in regula sa asculti dubstep, mai ales daca chiar iti place. Dar mai sunt si astia care il asculta doar pentru ca le place ideea de oh vai ascult dubstep sunt atat de tare, nu ascult muzica comerciala ca voi fraerilor, va sunt superior, si nu in ulimul rand (era sa uit) CAMIONE
Da

| TRazvanUserT a răspuns:

Iti da un spirit de viata si nu sunt scartaieli. Unele nu sunt tari dar altele da