| Biscotti a întrebat:

Ce trebuie sa scriu in garena la Dota la chestia asta "game bootstrap parameters"?

3 răspunsuri:
| Biscotti explică:

Pai intru in Garena la Dota si ma loghez, dau la room chat, aleg camera si cand e sa dau star game imi apare:"The executable path of game hasn't been configured, please config it now" apoi scrie ok si cancel dau pe ok si imi apare game settings si mai jos "executable settings" si apare bifat War3 RPG si de desubt imi apare "game bootstrap parameters" si aici nu stiu ce sa scriuthinking

| YoAnNa a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa zici! Adica fi mai explicit ca sa-ti pot spunewinking. Explica-mi unde-ti apare si cand happy

| YoAnNa a răspuns:

Inainte sa dai START GAME, apesi pe Settings, iar la Executable Settings apesi pe lupa de langa si intri in folderul in care ai instalat Warcraft III, si selectezi "war3. exe" acela fara iconita. Dai OK, iar dupa Update si iar OK, iar dupa Close si gata ar trebui sa mearga.
Cred ca stii ca pentru a vedea jocurile create de alti sau ei pe tine trebuie sa ai la Warcraft III versiunea 1. 24e. In caz ca nu ai imi poti scrie si te pot ajuta.
Joci de mai mult timp dota sau acum vrei sa incepi?
Succes!