Parazitii. Mi se par mai inteligenti, versurile sunt facute cu cap.Nu baga la 2-3 cuvinte 'viata de strada', 'baieti de cartier'. Lumea s-a saturat de peste 10 ani sa-i auda pe cei de la B. U. G si La Familia cum se plang de viata de cartier. Nu asta inseamna hip-hop. Parazitii au evoluat.
Hmmm...nu stiu ce sa sp Dintre astea 2 aleg Parazitii.Nu sunt ei asa grozavi dar dintre aceste 2 trupe pe ei ii aleg
Mafia mai exista? A mai scos ceva?
Parazitii bineinteles. Sunt cei mai tari in versuri, negative si concerte.
Ombladon sta la 2 strazi de mine in Bucuresti. ''Cel mai prost din curtea scolii'' a spart topurile acum 2 ani.
Inca ceva. Mafia mai exista ca trupa? Sau traieste doar din amintiri?
Nici una. Nu limita preferintele utilizatorilor la doar doua trupe, mai bine intrebai -de exemplu- care este trupa romaneasca preferata..sau ceva de genul :}
B. U. G. au uneori niste versuri atat de sensibile incat iti dau lacrimile, dar mie imi plac mai mult Parazitii.
Sa sti ca nu mi-ai raspuns la intrebare ...Caut-o.ii ceva mai jos.[Categoria Muzica ]
BUG Mafia vor lansa luna aceasta albumul ’Viața Noastră vol.2’ și videoclip nou.
Saut Florin! Din punctul meu de vedere B. U. G. Mafia si parazitii nu pot fi comparate, deoarece fiecare are ceva al sau, modul de a transmite mesaje prin melodiile lor este diferit, cu toate ca de multe ori este acelasi, singura diferenta este aparitia lor pe piata, Mafia fiind cea dintai a captat atentia deoarece era singura trupa de hip-hop din Romania.Deci... nu cred ca exista vreun grad de comparare a trupelor. PACAT ca in Romania trupele de hip-hop le numeri pe degete, o zi placuta!
Nu prea le ascult dar daca e sa aleg una... BUG Mafia.pentru ca de la ei am ascultat mai multe piese
Prefer Parazitii pentru ca au versuri mai actuale si mai diversificate. Oricum nu e genul meu de muzica preferat.
Nu stiu de ce, dar BUG Mafia, sau Mafia cum s-or chema acum, mi se par mai "delicati" prin modalitatea de a transmite mesajele melodiilor.Asta e parerea mea...
Una mai proasta ca alta. Muzica romaneasca este penibila de la un capat la altul.
B. u. g. mafia, pentru ca au piese mai chill. Dar si Parazitii sunt buni, dar, uneori prea vulgari. Au stiluri muzicale putin diferite. parerea mea.
DePeTarnave întreabă:
Rooobi întreabă:
Kanpeki întreabă: