| DDCC a întrebat:

Ce vă place mai mult la o melodie?
Partea intrumentală/negativul sau vocea persoanei care o cântă?

Răspuns Câştigător
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Pai si instrumentala imi place mult, dar vocea persoanei care o canta imi place mai mult, o parere! Vad ca multi zic ca o strica vocea/dar eu zic ca nu este adevarat, parerea mea.Si multi zic ca instrumentul.Da, sunt de acord.Dar vocea.mie ca parere imi place mai mult! SUCCES

| DDCC explică (pentru SoreMihalacheSorina):

Here, ai pierdut una din vina mea.

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Contează totul, în special armonia între ele.

| LastChance a răspuns:

Le apreciez pe fiecare în parte, însă fără instrumental bun, nu e nimic.

| resemnat a răspuns:

Daca iti place o melodie inseamna ca iti place totul: partea instrumentala, partea vocala si mai ales MESAJUL pe care il transmite melodia (eu cred ca asta e mai important)!

| CautNume a răspuns:

Partea instrumentala

| FadetoBlack a răspuns:

Ambele sunt importante.

| Vans a răspuns:

Toate contează, doar că mă interesează mult instrumentalul.

| KristalPop a răspuns:

Partea intrumentală deoarece sunetul instrumentelor creează un fond sonor adecvat versurilor care compun melodia.

| Delicacy a răspuns:

Partea instrumentală....de multe ori, vocea poate strica melodia în sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instrumentala. O data ce are un instrumental bun, nu prea mai conteaza vocea si versurile.
Dar vocea lui Freddie Mercury o ascult si imi place, nu prea mai dau atentie instrumentelor.
Mesajele bune le gasesti in multe melodii, daca una imi va placea, mesajul imi va parea special. Asa functioneaza creierul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei partea instrumentală e cea care mă impresioneză.

| blueheart a răspuns:

De fapt pentru mine conteaza in special versurile. Conteaza mult sa ma regasesc in melodie, sa imi produca anumite sentimente in suflet.
Ascult melodii care pentru ceilalti poate nu au nicio valoare, poate artistul nu este cunoscut sau poate ca instrumentalul nu este foarte reusit, dar versurile sunt deosebite.
Pentru mine o melodie este frumoasa si valoroasa daca imi produce sentimente.
Nu ascult o melodie pentru ca este in top ci o melodie care sa-mi atinga sufletul.

| inconscient a răspuns:

Instrumentalul(sunt innebunita dupa instrumentalele simple), dar este si mai bine daca are versuri care sa te atinga la inima, dar daca vocea nu este potrivita, strica totul! Instrumentalul e cel mai important!

| MaskOfSanity a răspuns:

Ambele. Totuşi, o voce foarte bună pe un instrumental nu mai mult decât ok poate să facă o melodie să sune epic. În schimb, vocea nu mai mult decât mediocră stică o melodie, indiferent de negativ.

| Decrepit a răspuns:

Toata lumea uita de cel mai importanta lucru.Versurile,tata! Pot trece cu vederea o linie melodia slaba,o voce gajaita,sub/deasupra tonului sau putin chinuita, daca livreaza niste versuri, cat sa-mi pice fata. Daca versurile nu ma impresioneaza, e o foarte mare sansa sa nu ma impresioneze nici vocea, oricat de bine ar suna instrumentalul sau vocea celui ce canta.

| PanteraNeagra1999 a răspuns:

Instrumentalul si vocea persoanei care o canta love struck

| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns:

Sunt mai multe crietrii dupa care ma orientez.
Legate de sunet:
1. Vocea. Trebuie sa se potriveasca cel mai mult cu mesajul melodiei, instrumentalul adaptandu-se in functie de acestea.
2. Instrumentalul: trebuie sa fie in ton cu vocea, instrumentele fiind toate intr-o armonie reciproca.
Extrem de important este subiectul/mesajul unei melodii. Acesta stabileste vocea si instrumentalul.
Intr-o melodie, dau importanta aproximativ egala sunetului si mesajului, atata timp cat cele 2 se afla in echilibru reciproc.

| Anonim187 a răspuns:

Instrumental/negativ... e acelasi happy
Eu zic ca toate puse la un loc rezulta ceva frumos.
Instrumentalul conteaza mai mult la inceput, alea cateva secunde pana intra vocea pentru ca aia te face sa-l asculti in continuare... apoi versurile si vocea pentru ca merg inainte fara a se repeta insa instrumentalul se tot repeta exceptand niste mici sunete pe fundal happy

| Lennon a răspuns:

Partea instrumentala si partea vocala impreuna formeaza melodia si aia e importanta. nu versurile. pur si simplu "totul" ala pe care-l formeaza o melodie. toate instrumentele cu line-uri diferite care se armonizeaza intre ele si partea vocala care se armonizeaza cu cea instrumentala. muzica pe care o formeaza melodia in general e importanta happy