| psychosocial_6198 a întrebat:

Ce va place mai mult old rock(metallica, ad/dc, aerosmith, bon jovi...etc) sau trupele ceva mai noi (escape the fate, breaking benjamin, nightwiss, paramore...etc)?

Răspuns Câştigător
| Mayhem_8215 a răspuns:

Bine ma cunoscatorul lu' peste, dar la tine Led Zeppelin sunt rock si Green Day la fel? AHAHA. Pui GD la rock si Bon Jovi nu eh? happy
Revenind, din ce ai enumerat toate intra la categoria old, dar dupa cum vezi activeaza si in prezent crescandu-si chiar numarul fanilor ( ex: Bon jovi - What do you got ). In general in materie de muzica prefer muzica '60-'95, dar majoritatea formatiilor din acea vreme continua sa lanseze albume foarte bune. Sunt si cateva trupe noi care merita ascultate, dar depinde de gusturi. Mai multe metalele urla la mine... Countess Bathoryyyy.

9 răspunsuri:
| soraGrime a răspuns:

Old rock!
trupele noi nu imi plac, deloc.
printre preferatii mei se numara:guns n roses, bon jovi, kiss, ac/dc, ozzy osbourne, black sabbath, led zeppelin, deep purple, nirvana, metallica, judas priest, iris, cargo, scorpions, Aerosmith, Alice Cooper, Queen.
Mai ascult si Beatles si folk.

| Parker a răspuns:

Se scrie ac/dc nu ad/dc.
+ ca bon jovi nu e asa de "rock "
Cele mai bune trupe de rock sunt Guns'n'Roses, Led Zeppelin, Pink Floyd, Ac/Dc, Green Day.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://minilink.ro/bt

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Old rock! Trupele noi, majoritatea cu mici exceptii vrand sa para speciale au tendinta de a exagera si nu suna bine(parerea mea personala) pe cand old rock-ul este profund, PERFECT!

| Aiicha a răspuns:

Buun, deci sunt singura de pe aici careia ii place rockul mai noubig grin
Ascult trupe ca:there for tomorrow, story of the year, escape the fate, dead by april, breaking benjamin, fireflight, before their eyes, armor for sleep, racing kites, finch, 30 seconds to mars, silverstein, versaemerge, thousand foot krutch, all time low si multi altii.

| JimmyThePunk a răspuns:

OLD ROCK \m/, dar totusi cind sunt suparat ascult green day sau simple plan

| mjalex98 a răspuns:

Si cele vechi si cele noi rockul nu se invecheste niciodata

| bigelcid a răspuns:

Trupele noi pe care le-ai spus sunt o rusine pentru rock in general.sunt destule trupe noi bune.
Anyways, rockul un pic mai vechi, mai ales de prin '90

| Ann1297 a răspuns:

Escape the fate