| Aleexaandra a întrebat:

Ce va transmite muzica pe care o ascultati? [Funda]

Răspuns Câştigător
| LadyInBlack a răspuns:

Depinde de versuri. Cand am nervi ascult ceva hard si ma calmez. Daca sunt trista si vreau sa plang ca sa nu tin in mine ascult o melodie cu mesaj trist, legat de amintiri etc. Muzica pe care o ascult e pentru mine o alinare a sufletului, ma face sa am chef de viata mai mult, sa... sa... depinde, cum am mai spus, de versuri. happy Ea imi transmite in primul rand (daca imi place) admiratie fata de cel care o canta, fie el/ea solist/a, chitarist/a, etc.

5 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Forta,duritate si foarte foarte multa placere laughing...

| INSOLINYO a răspuns:

Melodii triste: Un sentiment de tristețe sau o mângâiere (ce mă unge) pe suflet.

Melodii happy: Sunt cele care spun că mă simt bine, cele care-mi dau energie. ma fac mai vesel.

| AyU a răspuns:

Depinde. Ascult in general rock si anumite piese imi amintesc de anumite persoane. Cand is fericita ascult Metal, Hard Rock si cand is trista ascult Blouse tongue

| lolly1130 a răspuns:

Melodiile triste de dragoste=ma fac sa ma gandesc la persoana iubita,si sa-mi pun ordine in ganduri
melodiile rock(in general rock ballad)=de obicei ma linistesc,sau sa ma simt eu insumi
pop,dance,house=de obicei cu aceste melodii sunt indiferenta, ma inveselesc cateodata
manelele=ma fac sa vomit si sa ma dau cu capu de peretzi(glm, doar ca nu imi plac)

| wimpyannya a răspuns:

Depinde de melodie, majoritatea melodiilor imi transmit increderea de sine dar de multe ori ii transmi imaginea crudei realitati. Sau chiar sentimente de ura fata de cei in care aveam incredere si care m-au tradat.

Întrebări similare