| JustinLoveBianka a întrebat:

Ce vedeta vi s-a parut cea/cel mai tare in acest an.Motivati de ce.

Răspuns Câştigător
| mmary a răspuns:

Clar a fost anul Bieber!happy adica...sa innebunesti Universul cu felul tau de a fi si muzica ta la doar cativa ani mi se pare ceva formidabil! si recunosc chiar daca nu sunt o mare fana! e doar un copil la urma urmei dar a facut mult mai mult fata de alti artisti cu o varsta inaintata si cu multi ani in televiziunehappy bravo lui! aceasta este parerea meahappy!

6 răspunsuri:
| Moonster a răspuns:

Lady gaga eu cred pentru ca a castigat multe premii si multe loccuri de 1 printre topuri.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Maria_5356 a răspuns:

Mie mi s-a parut cea mai tare - INNA - deoarece. este o artista care se bucura de un succes fulminant in Spania (si din cate stiu de asemenea in alte tari din Europa). Spre convingerea mea, Inna o sa aiba parte de succesul de care s-a bucurat formatia O-Zone, formatie care a avut mult succes aici in Spania (de exemplu hitul ¨Dragostea din tei¨ este cunoscut de aproape toata populatia Spaniei, iar albumul a fost disponibil spre vanzare.

| Tasya05 a răspuns:

Bieber! Normal.Adik la 16 ani sa cucerestii toata lumea.Si sa castigi 4 premii la American Awards Music. E ceva! Si are si o voce extrordiara, un par superb si arata incredibil!
Decii Justin Bieber cel mai tare! il ubesk mult!

| MEMO a răspuns:

Lady gaga cea mai tare vedeta big grin.
Si justin bieber mi s-a parut cea mai proasta vedeta, nu stie nici sa cantewinking.
Cel mai tare din toti este florin salamwinking

Întrebări similare