Mie imi place mult cum canta dar mai ales cum arata.Mi se pare ca e o artista super si nu stiu de ce ceilalti au spus ca nu canta bine sau ca e pitipoanca...fii sigura ca nu e adevarat!
Ce inseamna pentru tine "a jigni" si "a-si bate joc"? Inseamna cumva o persoana care nu este de acord cu tine sau ma rog, cu parerea ta? Mai pe scurt, vrei doar pareri pupincuriste sau gresesc? Daca cineva zice despre Avril ca arata ca una de pe centura dupa ce si-a luat doi pumni si canta ca o mata spanzurata, consideri acest raspuns o jignire? In fond, reprezinta doar ideea pe care si-a format-o un utilizator X despre ea.Tu nu accepti parerile negative sa-ntelg si de-asta o freci cu raportatul, nu? Parerea mea, am mai zis-o, tipa batuta cu voce de mata.
Nu asta am spus! m-am referit la faptul sa nu ma jigniti pe mine daca voua nu va place! oricum te-am raportat!
Mesaj important:Utilizatorii care au facut exact opusul a ceea ce am zis(se stiu ei care)v-am raportat raspunsurile! ca sa va invatati minte alta data sa raspundeti politicos! felicitari Cocolinna2013 ai raspuns frumos si decent si ti-am dat fundita si un vot(bun)!
Sunt doua - trei frustrate din astea, care, daca nu suntem de acord cu anumite genuri de rahat, repet este parerea noastra, ele ne ataca pe noi ca persoane, cu tot felul de jigniri si ineptii si vocabular suburban.de parca cineva o sa le bage in seama, fara sa verifice raspunsurile.in primul rand vor vedea cine injura si jigneste.
Nu-i problema mea ca tu/voi nu stiti sa apreciati cantaretii adevarati/cantaretele adevarate! ti-am spus nu-mi pasa ce asculti tu! nu te-am injurat! te-am jignit pentru ca meriti si acel lucru daca stau sa ma gandesc nu este jignire este purul adevar! si acum pot sa zic ca esti p r o s t de dai in gropi! dar ce sa fac? la unii le merge mai greu mintea! Si cred ca in loc de creier ai ai doar paie! am spus sa nu ma jigniti da esti hand i c a p a t! o intrebare:cu cat ai terminat liceul? sau inca nici nu l-ai terminat si te lupti la 50 de ani sau cati ai cu el? nu m-ar mira la cat de slab esti la trotineta! )))
Stai linistita, ca voi doua-trei care sunteti nu jigneste nimeni pe acest site.
Baaa ce tont esti! Lola zice bine si Cocco deci lasa-leeee! ti-am mai spus si in alte intrebari ce prost esti! nu te inveti minte?