Asculti ce iti place. Nu poti cere parerea cuiva in legatura cu genul muzical pe care sa il asculti. Ceea ce e pe gustul tau poate altora nu le place.
Eu ascult rock si asta nu pentru ca m-a pus cineva sa ascult, ci pentru ca asta e genul care imi place si ma reprezinta.
Bafta!
"Sa ascult rock sau pop"
Sa mancn mamaliga sau caviar?
Rock'ul nu este un stil muzical,este un stil de viata,un stil ce te formeaza pentru viata pot sa spun ca e ceva dupa care de ghidezi iar pop'ul e o chestie pe care dai din fund(ma rog, pop'ul dein zilele noastre ca exista artisti pop care canta bine gen Tina Turner, Celine Dion etc)
Vrei o chestie pe care sa-ti fatai fundul sau muzica adevarata?
Eu zic sa-ti asculti inima. Ceea ce-ti spune ea, ceea ce-ti place mai mult, genul de muzica printre care te regasesti. Nu-ti putem noi spune ce sa asculti, caci eu de exemplu am melodii preferate prin toate genurile muzicale(exceptand manelele si populara). E ca o calatorie in jurul lumii si trebuie sa o gusti din plin. Cu cat acumulezi mai mult, cu atat mai bine. Amandoua.
Eu dintre astea 2 as asculta pop.Dar na asta este doar parerea mea.fiecare are parerea lui, asculta si ii place ce vrea
Last chance, ce pot sa zic mi-ai luat-o inainte.am vazut intrebarea si asta m-am gandit sa spun.si are dreptate, nu asculti ce ii la moda sau ce spun altii sau nu ceri parerea cuiva.cande e vorba de muzica totul trebuie sa vina de la sine.