Poate e doar parerea mea, dar nu cred ca uita lumea de ei. Cel putin nu in toate cazurile. Vreau sa spun ca daca la radio se difuzeaza o melodie timp de un an de zile si pe urma se considera ca nu mai e de actualitate, nu inseamna ca artistul/trupa respectiva e uitata. Eu spre exemplu ador Boyzone si am toate albumele. Sunt "fan branza", vorba reclamei. Ascult in continuare melodii care erau la moda cand aveam eu 3-4 ani. Si sunt sigura ca mai sunt si altii ca mine. Si ascult si Natural, 98Degrees sau N'SYNC care s-au destramat si nu s-au mai reunit ca Boyzone... Dar, repet poate e doar parerea mea. Fiecare e liber sa creada ce vrea, nu?
Corect,dar de ce trebuie sa traca cativa ani ca lumea sa isi readuca aminte ei si sa ii asculte din nou.
Nu stiu. Probabil e vorba de o oarecare superficialitate a ascultatorului "average", care ia de bun ce ne baga radiourile sau posturile de muzica de la TV pe gat... stiu multe cazuri care acum 10 ani ascultau Backstreet Boys, iar acum le e rusine sa recunoasca, fiindca e mai la moda Rihanna (am dat doar un exemplu, desigur)...