| NoNameee908 a întrebat:

Cei care asculta DSBM (depressive suicidal black metal) se taie? (Aici ma refer daca se taie gen ca cei emo, de la depresie)

6 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Probabil unii o fac, dar n-as generaliza.
Daca asculti genul ala, nu e neaparat sa te si tai.

| Dragosdoar a răspuns:

Nu prea... iti spune un mare degustator de DSBM

| Jimtheghost a răspuns:

laughing Lol. Nu e adevarat asa ceva. Nu trebuie sa asculti rock sau metal ca sa te tai. Poti sa o faci si ascultand Delia. rolling on the floor Dar pe bune acum, depresia e o chestie serioasa ce nu ar trebui pusa in aceeasi oala cu niste cautatori de atentie penibili. happy

| iamprettybored a răspuns:

Depinde de fiecare persoană. majoritatea consideră că tăiatul e o chestie emo și pentru atenție, dar asta depinde și de situație. cunosc persoane care se taie uneori pentru că au probleme în familie și nu știu ce altceva să facă, însă nu ascultă emocore și nici nu încearcă să iasă în evidență cu asta.
că pentru emolăi a devenit o modă să te tai, e altceva. emolăii ăia care ascultă bvb și sws îs niște căutători de atenție care încearcă să atragă atenția.
eu una nu cred că e o regulă ca toți cei care ascultă dbsm să se taie, la fel cum nici toți blackerii nu sunt sataniști. și eu mai ascult uneori dbsm (printre alte zeci de subgenuri de rock și metal), însă nu mă tai și nici nu am de gând să fac asta rolling on the floor

| TheIceFury a răspuns:

Salut!
Si eu ascult rock si metal, ce conteaza daca ei se taie? nu e neaparat sa o faci si tu, poti asculta ce muzica vrei daca iti place si nu trebuie sa te iei dupa altii.
Sper ca te-am ajutat!

| Peryngveohlin a răspuns:

1)eu o fac când ascult dsbm, dar nu e neapărat să o faci, depinde de persoana
2)daca te tai, nu înseamnă că ești emo