Toată lumea amenință pe bloguri și dorește doar răul să arate căt de superbi sunt ei.Nu înțeleg de unde e moda asta, dar cred că aș avea o idee.
Nu stiu cine a scris asa ceva dar e un mare cret1n, scuza-ma dar practic e o lume libera fiecare asculta ce vrea, ceea ce ii place. Eu una nu spun asta pentru ca si eu ascult da recunosc ca ascult. Problema e alta, tine de persoana. Atatea injuraturi si pareri de rau despre muzica. un om realist ar sterge rahat-ul de mai sus. Pur si simplu nu pare a fi normal cine a scris. Daca asa sunt rockerii e una nu ii mai suport, iubesc rock-ul. Persoanele de acest gen ma oftica. Vrei sa pari cumva anume fata de ceilalti, scrie si tu ceva ce iti starneste interesul sau esti pasionat, nu mai fa pe destept-ul pentru ca pe nimeni nu intereseaza. O fi o muzica de rahat dar si eu as putea spune ca rock-ul e cam de aceelasi gen multe zgomote si niste tampiti la instrumente. Nu cred ca ti-ar conveni, hmm. Crede-ma nu ma prea intereseaza, am raspuns pur si simplu pentru ca am vazut numai injuraturi. Totusi iti apreciez blog-ul, persoana ta lasa de dorit. de ce? pentru ca nu aveai alt subiect cat decat mai ok in minte iar cu toti rockerii urasc dub-ul si mai stiu eu ce gen de muzica. Acum o sa iti pese mai incolo nu o sa iti mai pese si ai sa spui "da mai duceti-va in p8la mea ascultati ce vreti, mortz11 mam11 voastre de inculti". Ai noroc ca imi place rock-ul.
Nu prea gasesti "i"-ul pe tastatura sa inteleg
Nu vreau sa iau vreun raport sau ceva. N-are rost.
Se poarta de vr'un an doi sa-ti faci blog unde sa-ti bagi *** in orice si oricine. La inceput mi se parea amuzant, mai ales ca primii care faceau asta chiar se pricepeau, dar dupa un timp devine stupid sa scrii despre aceleasi rahaturi in care-si mai baga *** inca nu mai stiu cati "bloggeri" din astia suparati...
TheAvenger întreabă: