Da. Din moment ce i-a lasat sotului mesaj pe telefon prin care regreta pentru fapta pe care a facut-o atunci e clar ca s-a sinucis.Nu stiu ce a fost in sufletul ei, poate o dezamagea sotul, dar in ciuda acestui fapt sau oricare altu care ar fi determinat-o sa faca aceasta prostie trebuia sa se gandeasca la copilasul ei ca ramane fara mama si nu sa cedeze asa de usor. O artista de nota 10 care nu prea intalnesti in ziua de azi, imi pare rau pentru ea, nu trebuia sa-si ia viata ca era tanara si frumoasa. Dar asta e, asta a fost decizia ei si numai ea stie de ce a luat aceasta hotarare.
Da. pacat de ea si de copilul ei care va ramane fara mama. Dumnezeu s-o ierte
Sa sinucis. a luat pastile si insecticid. dar ma intreb unde era sotul ei la 2 noaptea? de ce nu a salvat-o? nu era acasa? era plecat unde? daca ea a plecat din pat de ce nu s-a dus sa vada unde este? de ce nu a salvat-o? daca avea probleme de ce nu a sustinut-o? de ce sa se sinucida? statea in vila avea masina; avea copil pe care si la dorit foarte mult. era maritata si fericita. avea concerte publicul o iubea. poate o insela sotul. sau nu se purta bine cu ea. daca vroia cariera de ce a mai facut un copil daca sa sinucis? sa distruga un copil? si pe sot de ce la luat? daca nu era fericita? viata e o lupta. unde era sotul cind ea sa omorit? poate era plecat de acasa in noaptea aia
Chiar nu stiu ce sa zic. Ea avea si un copil. Poate ca da nu stiu
orice e posibil
Mai bine s`o lasam sa se odihneasca in pace...
desi.
oricum
Condoliante familiei.
Poate cine a ucis-o a trimis sms ca sa para crima perfecta, ar fi trebuit luate amprente de pe telefon