Da. Vorbeşti cu profesorul tău de muzică să te înscrii la canto şi exersezi. Dacă constaţi că tot nu reuşeşti, mai bine ai renunţa la vocal, poate te-ai apuca de instrumental.
Da,ti-o poti dezvolta, doar ca trebuie sa ai si urche muzicala pentru asta.Bafta
DA.Eu cand am fost mai mic cantam ntruna chiar daca naveam voce si intr-un timp m-am inscris la o scoala de muzica si acum am vocea dezvoltata si chiar mai apar la TV.
Sigur ca poti. Prin lectii de canto. Normal ca daca nu ai voce, nu o sa canti precum Shakira, dar iti dezvolti anumite capacitati, urechea muzicala etc. Ideea e ca se poate.
Clar.Eu fac muzica de aproape 8 ani si iti pot garanta asta.Cu toate ca fac de ceva timp, nu m-am gandit nuciodata sa merg la un profesor de canto sau sa iau lectii la Palatul Copiilor.Pur si simplu m-am apucat de cantat.Acum am o gramada de diplome la diferite concursuri. Sper ca te-am ajutat.Succes!
Daca faci lectii de canto si repeti mult da : doar ca neaparat trebuie sa faci lectii de canto... si o sa ai voce. Succes! Bafta!