| vagabond a întrebat:

Chiar daca plec eu am sa te iubesc te port mereu in inima si in minte mine tu te vei
afla mereu pe primul loc fiid ca te iubesc mult si simt ca daca nu esti langa minte
am sa innebunesc.Suntem departe acum si inima imi plange cu lacrimi de sange de tristetea
pe care o are fiind ca tea pierdut si o doare foarte tare pentru ca numa ea a stiut
si stie in continuare cat te mult te iubeste.Stiu ca nu mai vrei sa fim impreuna si asta
ma doare foarte tare pentru ca te iubesc enorm de mult si am sa plang dupa tine pana
intru in mormat si am sa putrezesc un mormant suparat cu lacrimi in ochii ca am
pierdut un inger de fata care m-a iubit cu adevarat.Am spus partea rea acum o spun
si partea buna si suna cam asa:Imi doresc ca intr-o zi sa ma intorc in tara si sa fim
din nou impreuna ca altadata sa ne iubim sa creeam o poveste de iubire intre mine si tine

ce parere aveti? scuze de gresit happy

6 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Exprimare de rahat, greșeli gramaticale de ți se face scârbă să mai citești și n-are nici o logică.

| Polaris a răspuns:

Mai bine faci lepră.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Lasa'teee de meserie! x_x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit pana la "chiar daca plec eu am sa te iubesc".

Mi se inchid ochii la romantisme.

| vagabond explică:

Si alte pareri?

| alexa_8718 a răspuns:

Superb deci daca prt meu mi-ar zice asa ceva cred ca as incepe sa plang si sa il iert pentru tot ce mi-a gresit ...deci e spledint.BRAVO.