| dhgrufgyrjk a întrebat:

Chiar e adevarat ca in prezent, Justin Bieber traieste in Georgia / Atlanta?

8 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Locuieste in Atlanta si in Los Angeles happy

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Din pacate Justin Bieber traieste, da.

| anyka18 a răspuns:

Da s-au mutat acolo pentru a fi mai aproape de Usher cu care canta mult. Sper ca te-am ajutat.

| Alle_1389 a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.

| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a răspuns:

Da, si mie imi plc Justin Bieber il ador.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fetelor voi il iubiti pe justin dar nu cred ca o sa aveti ocazia nici macar sa il vedeti in realitate.asa ca nu muriti indreagostite de justin.nu mai visati la asa un baiat.este luat deja de fata care apare in videoclipul,, never let you go'' pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu poti afla daca mergi la el

| 009 a răspuns:

Care e problema cu voi? sunteti obsedati de Justin Bieber, e a 10 intrebare p care o vad despre el azi x-(

Lasati omului un pic de intimitate o fi el o vedeta da are si el nevoie de intimitate totusi