| beatleman a întrebat:

Chitara aceasta http://www.esound.ro/Aria-AW-20-Chitara-acustica,p-1197. html este buna pentru incepatori?

Răspuns Câştigător
| karlikuicsddd a răspuns:

Heybig grin. Chitara e ok, si e de asemenea la un pret rezonabil. E ok ca si firma pentru ca Aria este o firma ok de chitare, iar chitara este acustica, perfecta pentru incepatori. Am observat ca are si freturile insemnate cu acel punct alb. In cazul in care nu sunt insemnate, insemneaza-le tu cu un punctulet alb ce il poti face cu o pasta corectoare. Insemneaza fretul 3, 5, 7, 9, fretul 12 cu doua punctulete, 15 si fretul 17. Asa cum este in imaginea de pe acel site. Ce sa iti spun. iti urez multa bafta, multa ambitie si multa rabdare. Sa te tii de acest instrument deoarece este unul foarte frumos. big hug Funda?

5 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Da e buna, si verisorul meu acum 2 ani a primit o chitara in gen asa.eu situ ca chitarile acustice sunt foarte bune, dar asta e buna pentru inceput. Sper ca ti-am fost de folos happy

| Alki a răspuns:

Da este cea mai buna pentru incepatoribig grin

| AliceInMordor a răspuns:

Da.

| Afdsa a răspuns:

Da este foarte buna.Foloseste pana, pentru ca chitara acustica are corzile putin mai tari decat cea clasica.Succes love struck

| StiCS a răspuns:

Chitara asta, pentru incepatori este cea mai buna. Si firma si pretul sunt bune. happy Asa ca mult SUCCES!