| OddKidd a întrebat:

Chris Daughtry:X http://www.youtube.com/watch?v=E9abXgbu3GE
Vreau sa stiu parerea fiecaruia despre acest cantaret si muzica lui.
Il apreciez.Imi place foarte mult cum canta si imi pare rau ca nu prea apare in Romania in reviste pentru adolescenti si alte chesti.
Deci, cum vi se pare:D?

4 răspunsuri:
| OddKidd explică:

Pardon.Nu apare delocstraight face

| AG a răspuns:

Mda, nu apare deloc, pentru ca romanii nu stiu ce e aia muzica buna. Il ascult pe Daughtry de cand a... pierdut la American Idol. Dar e mai bine ca a pierdut, asa s-a lansat cu formatie, nu solo. Mie mi se pare un super cantaret, o super voce, nu face parte din categoria artistilor comerciali, face muzica buna.

| andreeutzaa a răspuns:

Suntem in Romania.Ce poti sa te astepti de la o tara ca a noastra? Mie imi place foarte mult Chris Dughtry.L-am urmarit si la al 5-lea sezon din Amercan Idol.Chiar daca nu a castigat pot sa zic ca am ramas impresionata de vocea lui pur si simplu superba.Stiu toate melodiile lui si toate sunt perfecte din orice punct de vedere.Romania acum e o tara in care e mai predominanta muzica house( lipsita de originalitate, acelasi ritm la nesfarsit) Sa speram ca o sa inceapa mai multi sa aprecieze adevarata muzica cum e aceea facuta de Chris Daughtryhappy

| ygh6yttrgfdsx a răspuns:

Dupa parerea mea, canta foarte bine, si are niste melodii chiar frumoase. Ceva de binehappy
Ascult de ceva vreme Chris Daughtry