Ne jucam de-a ghicitoarea? Da niste detalii adevarate. Pot fi 1 mie de piese de genu descris de tine
Am zis eu ceva de ghicitoare? Ti-am zis ca-ti dau vot daca raspunzi, mersi mult ca ai tastat pentru mine 79 de litere, un numar si 2 semne de punctuatie. Sper c-am numarat bine literele..
Pai sincer amu de unde vrei ca cineva sa ghiceasca la ce piesa te-ai gandit tu? Puteai spune macar daca e romaneasca sau nu, daca e mai veche sau noua, poate si ceva fragmente de versuri. Si nu inteleg ce ai cu piesele triste stii ca te deprima? Nu-ti fac bine, asculta ceva sa te simti bine nu sa-ti vina sa plangi. Totusi daca vrei o piesa lenta si mai trista iti recomand una faina asa sa nu mai fii suparata pentru ca n-am zis din rautate ce ti-am zis, daca meditezi putin o sa-ti dai seama. Uite piesa cu dedicatie speciala :) sper sa-ti placa:
http://www.youtube.com/watch?v=lERbebyM5q0
E in engleza piesa, habar nu am daca-i veche sau noua, si nu stiu nici versuri.Imi plac, ma fac sa ma simt mai...nu stiu,ciudat. Stai linistita ca nu-s suparacioasa, rad extrem de mult, is happy, chiar daca ascult doar genul ala de melodii.Imi place, ii faina melodia:X.
Ma bucur. Sa stii ca in conditiile astea sansele sa-ti gasesti melodia sunt foarte mici dar cine stie poate ai noroc