anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a fost de fapt pentru tine Michael JAckson?
Intrebarea e din video : http://www.220.ro/WY5VZ3dzNs/Michael-Jackson-Geniu-Sau-P edofil-Scapatat. Acest om le spune bine:)! Numai uite'te si o sa vezi cum il adorau fanii. si. sa numai zica ca nu am stiut cum sa ne comportam la madonna ca Michael numa cat isi scotea ochelarii si deja lumea era isterica:)
Uita-te la video si spuneti parerea:)!
Dar nu uita de intrebare!

*RIP MJ!:(

Răspuns Câştigător
| AprilSundayMorning a răspuns:

Sincer era tare talentat si pacat de el, dar faptul ca a murit a facut pe toata lumea sa stie de el. Acum realizam ce am pierdut.

6 răspunsuri:
| DoOdO a răspuns:

Pt mine MJ nu a fos decat un canatret ci a fost un idol si o familie pentru toti fani.De unde stie "gabis" ca MJ nu putea sa fk sex? Si de unde stie "mada" ca MJ e demodat? Frate Mj va ramane mareu in sufletele noastre si incap sa ma cam satur de toti care il judeca gresit.Ar vrea cei 2 sa ajunga ca el.Toti care il jigniti sunteti nistre prosti.In orice caz.nu mai vreau sa ma enervez pe toti si vreau sa sp de MJ ca a fost un om extraordinar si imi pare foarte rau ca a murit.RIP MJ!love struck

| Will a răspuns:

Nimic special la el, doar un cantaret normal, inainte de a muri, nu stiam pe nimeni sa zica ceva de michael jackson, dar acum vad ca toata lumea e cu meldoiile lui, nu stiu ce sa zicthinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine, si constat ca nu doar pentru mine, Michael Jacson a fost un cantaret excentric, imoral si bolnav psihic, ahtiat dupa etalarea personalitatii, a esteticului, a bombasticului si nu in ultimul rand a sexului(de care, intre noi fie vorba, se pare ca nu prea era in stare!).
Mai mult decat atat, spiritul in care isi prezenta spectacolele muzicale era de alta natura decat cel al decentei, al seriozitatii, un spirit constructiv.
Era ca si un spirit demonic, malefic, care demola in loc sa zideasca, care apela la instinctele primare in loc sa innobileze, un spiri animalic, rudimentar.
Aaaa...ca avea funi, nu este de mirare. Orice dejectie gaseste in ziua de astazi consumatori asa cum orice "balega" va avea si muste.
Michael Jacasaon nu a fost nici pe departe un artist in acevaratul sens al cuvantului pentru ca arta ca si artistul trebuie sa aiba un rol innobilator, constructiv, sa sadeasca in consumator gustul de mai bine, de mai frumos, mai onorabil, ori la concertele lui, tot ce putea realiza in mod vizibil era doar isterie demonica, agitatie, coborarea umanului la nivel animalic...
Personal, regret ca asemenea manifestari provocatoare de isterii sunt considerata arta iar excentricii care le provoaca sunt pe nedrept considerati artisti.
Insa este si o alta realitate: daca nu are exista o multime de persoane care traiaesc si prefera subcultura, manelismul in orice arta, prostia ca hrana pentru minte si spirit, nu ar exista nici ofertele si ofertantii.
"Cum e turcul... si pistolul!" spuneau batranii nostri sau "La asa cap, asa caciula!", mai spuneau tot ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El a fost cine a fost. fanii care tipau la o pereche de ochelari cine erau? sau cand dadea din fund spre ei? ca eu nu am tipat isteric niciodata la asa ceva. si ma doare de maical si madona ca pe soarecele de la siloz, ca fata vaca greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era cel mai mare pedofil-gay din lume! avea o muzicaa de doi bani! abia daca stia sa cante!

| Meredith a răspuns:

Poate ca pentru unii a insemnat ceva, dar pentru mine nu a insemnat nimic.
Nu imi place deloc cum si ce canta, nu imi place cum arata :-&, nu are nimic deosebit fata de altii. Parerea mea...
Deja m-am saturat sa il dea in fiecare dimineata pe M tv si U tv.
Aceleasi melodii de fiecare data cu dansul lui.
De cand a murit toata lumea a inceput cu Michael Jackson, cine asculta inainte? Nimeni!
A murit!
E expirat, frate! Chiar ma enerveaza deacum, cand il vad in poze ma sperii frate la ce mutra are.