Am in new york o matusa si vacantele de vara mi le petrec acolo dylan si-a tinut aniversarea de 15 ani in cel mai scump loc de acolo. o bautura costa in jur de 200. lei ...eu nu sunt impresionata de ei.nu de aia am mers acolo...si apropo nu are id- cu numele lui.va fac rost de idul lui doar pe a lui dylan va da si webu, sa vedeti ca e el de craciun merg cu parintii la matusa mea
Dana, eu zic sa nu iti mai pierzi timpul, cu toate ca si eu mi-as dori sa il am, sa fim seriosi, nu il vom afla niciodata si toate id-urile postate pe site-ul asta sunt false sau nu sunt ale lor. Si apropo, nu e o "CELEBRITATE JALNICA" e dragut(parerea mea)si cei care nu au nimic dragut de zis despre asta, mai bine nu zic nimic, pentru ca unii doar incearca sa afle raspunsurile la intrebarile astea. Pe bune acum, nu trebuie sa ne certam din asta! Daca ii puteti fi de ajutor fetei, raspundetii la intrebare!
Il stiu eu dar vorbeste doar engleza
dylan_love92 de obicei e offline dar verifica cu programe din alea
Eu am id-ul lui cole sprouse (cody din zack si cody) am vorbit cu el si mi-a dat si web incercati: cole_sprouse_actor2009@hotomail.com
Si eu as vrea id lui am sa incerc toate id'urile astea dar e simplu de verificat daca este intr-adevar el ii ceri webul cel mai simplu lucru si sincer nu cred ca acela e dylan de unde sa stie de site'ul asta?
Nu are de unde sa stie dar am vazut pe facebook e dylan_love92 mi-a dat si web
Nu il am dar o prietena il are si dylan are messenger life myspace facebock netlong
Clara120 întreabă: