Too gay fo' me, no thanks.
Şi sper că eşti nazist până în oase din moment ce ai acelaşi avatar ca al meu, acum câteva zile.
Too ggay fo'ya? Stfu and enjoy the music
No twat, you STFU and enjoy THIS music:
http://www.youtube.com/watch?v=9U-bToFXUjs&ob=av2e
H u 4 l
Care sunt melodiile tale favorite?
Cam toate, nu am una favorită. Dar a ta?
Bullet(din american tragedy redux), undead, young, everywhere i go si cam toate
Tare
Ia si mai uitete bine la toate melodiile sa vezi ca nu lea iesit nici un ****...si daca coincide putin niste note nu inseamna ca sunt plagiatori...nu mai comenta aiurea
**** and enjoy your music
Go *** yourself
Buy a dildo
Nolifer.
Daca zici Hollywood Undead, Limp Bizkit si Linkin Park fac *****-uri, Ozzy Osbourne ce face? Iar dupa ce ai folosit expresia "ultra giga hyper" mai mult de 10 ani nu cred ca ai, si melodia aia cunoscuta? nici nu am auzit de ea, sau se cantaret pana nu ai adus tu vorba...
Ale mele sunt:Scava, no5, from the ground
Eu stiu cel putin 15 persoane care aculta
Chiar si acum ascult la casti
Si eu am crezut prima oara ca sunt singura din tara care asculta.
Eu ascult. Cam din 2012-2013 pana in prezent. Stiu tot despre ei si sunt trupa mea preferata. As vrea sa vina si in Romania.
Hollywood Undead sunt ceva gen underground si nu stiu multi despre ei. Dar eu spun sincer ca ei sunt formatia mea favorita. HU4L.
P.S. Danny sau Deuce... tot muzica geniala au scos
Eu ascult si acum foarte mult de la ei la inceput am ascult doar we are and young mie imi place ca combina rock cu alte genuri ca rap
P.S. in Romania oricum nu multi asculta rock
P.P.S daca vrei asculta si starset e tot rock alternativ
Http://www.facebook.com/HUndeadRO
Va rog sa dati like la pagina asta. Ma bucur ca mai sunt cativa fani Undead in Romania :D
Https://www.facebook.com/HUndeadRO?fref=ts uite frate. suntem si mai multi:))
KoNeTi întreabă: