| kopryshyu a întrebat:

Cine asculta KISS? dar Guns N roses? Metallica? Scorpions? Green Day. FARA FUNDA

9 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Am inceput sa ascult rock cu Green Day, iar de aici am descoperit, pe parcurs, alte genuri de rock, metal si punk. Si acum ii mai ascult, insa ceva mai rar. Ascult toate trupele enumerate mai sus, insa dintre acestea, preferata mea este Guns n' Roses.

| ThePoet a răspuns:

Eu am fost odata un mare fan Green Day. Pentru mine punk-ul incepe cu Green Day, asa ca stiu o gramada de lucruri despre formatie, le-am ascultat toata discografia. In rest din ce-ai mai zis tu acolo... Guns N Roses imi plac cat de cat, dar nu mi se par extraordinari si Scorpions, mna, toata lumea o auzit de Wind of Change, in rest praf. KISS? Oribil. Mitallica? Si mai oribil.

| TheLordofSalem a răspuns (pentru ThePoet):

Pentru simplul fapt ca nu iti plac tie aceste formatii nu inseamna ca sunt "praf", "oribili" sau cum vrei tu sa le spui. Sunt niste formatii legendare care au scris istorie in lumea muzicii rock. Informeaza-te si dupa aceea mai vorbeste. Ai fost vreodata la un concert de-al lor? iti spun eu: cu siguranta nu.

| ThePoet a răspuns (pentru TheLordofSalem):

Nu te precipita. Stiu ca au scris istorie in lumea muzicii rock, nu trebuie sa vi tu sa-mi zici. Am crescut in muzica lor, intamplator, parintii mei provenind din mediul asta(muzical), asa ca am mancat pe paine atat Scorpions cat si GNR, cel putin, acesta fiind si motivul pentru care am ajuns sa mi se para nasoli. Odata tresaltam si eu la muzica lor, dar mi-am format singur gusturile si, na, imi place alt gen. N-am fost la niciun concert de-al lor desi ai mei s-au dus, dar mie nu-mi plac. Fiecare cu gusturile lui. Nu cred ca ti-am ranit brusc orgoliul spunand chestia asta numa te ambalezi asa ampulea.

| nuamnuvreau a răspuns:

KISS nu ascult cam deloc, Guns N'Roses cateva melodii,si am vazut ca o sa vina (sau au venit) in RO vara asta,dar pacat de ei,ca acum formatia nu mai e ce era in trecut. Metallica e o trupa clasica,macar cateva balade de la ei trebuie sa stie fiecare om,si ca sa iti raspund la intrebare ascult,dar nu asa de des. Scorpions imi plac, dar la fel ca Metallica, doar cand am starea necesara, nu tot timpul. In schimb sa zicem ca ascult mai mult Green Day, e mai pe stilul meu.

| poppies a răspuns:

Lista continua.

| GoldCobra a răspuns:

Kiss nu ascult, guns n roses cateva piese, metallica ascult, scorpions cateva piese, green day am ascultat demult.

| FanDrG a răspuns:

La momentul actual doar Metallica si Scorpions din cele enumerate mai sus.
Au trecut timpurile cand ascultam Green Day.

| Knock a răspuns:

KISS nu ascult, Guns N Roses e una din trupele mele preferate ca si Metallica, iar de la Scorpions si Green Day imi plac doar unele piese.