Euuu! Trupele mele favorite sunt 2ne1, big bang, super junior, exo, nu'est, t-ara, block b, u-kiss si 2pm.
Super in sfarsit fani kpop
imi plac multe trupe ca de ex:suju, shinee, MBLAQ, 2NE1, C-Clown, BigBang etc
Aici este de mine
Pai trupa preferata ar fi- SS501 o trupa ce actual nu e activa pana in 2014. SHINee, MBLAQ, 2NE1, Super Junior After School, Nu'est, EXO si B.A.P etc. tie?
Eu ascult Mblaq, Kim hyun joong, big bang, girls generation, FX, shinee, super junior, BoA, 2ne1.
Eu ascult muzica Kpop de 9 luni imi plac multe trupe cum ar fi baieti seniori U-kiss, Teen Top, B1A4,Block B, Shinee, Infinite, Big Bang, B2st si Super Junior. Fete senior 2NE1, T-ara, Miss A, 4Minute,Wonder girls,Girls Day si altele, iar ca debutui din anul acesta imi plac GODDESS,Fiestar,Tiny-G,EVOL, D-unit, Glam, EXID si baieti BTOB, Nu'est, EXO B.A.P, C-Clown, 100%, Excite.
Cam lunga lista de aceea am postat intrebarea pe funda pentru ca nu am cu cine vorbi toti sunt manelisti si pentru ei toti coreeni sunt chineji.
Eu sunt o mare fana a Kpop-ului. favoritele mele sunt 2ne1, shinee, big bang, exo etc. nu am timp sa le enumar pe toate ca sunt multe...
Eu sunt o mare fana a muzicii :d K-pop....imi plac multe trupe dac cel mai mult imi place BigBang, SHINee, EXO-K, B.A.P, 2NE1, Blok B, MBLAQ etc.
Ancuta5678 întreabă: