Şi eu ascult, dar doar cateva piese, nu sunt cine stie ce fana. Chiar zilele trecute mi-am downloadat un concert de la ei, sunt curioasa sa vad cum canta live : D
Canta destul de fain! melodii ca mein herz brent,sehnsucht, du hast, ich will te ung la suflet!
Salut. Ascult eu.
Este trupa mea preferata. Iti sugerez sa asculti melodia Ich Will, dar si melodiile Du Hast respectiv Amerika.
In rest, vreau sa zic ca este o trupa care a luat fiinta in 1994 si de atunci au reusit sa vanda peste 15 milioane de albume la nivel mondial.
STILUL trupei:
- Deşi sunt încadraţi la stilul industrial metal sau, în special în Germania, la Neue Deutsche Härte(noua duritate germană), muzica lor cuprinde o varietate de stiluri, inclusiv German Hard Rock şi heavy metal.
Trupa a fost influenţată puternic de trupa Laibach, un grup sloven neo-clasic şi industrial.
Alte influenţe includ DAF (Deutsch-Amerikanische Freundschaft), Oomph! - pe care Rammstein au citat-o ca fiind principala sursă de inspiraţie pentru ei şi Ministry dar diferenţa clară dintre melodiile "Bestrafe mich", "Te quiero, puta" şi "Ohne dich" îngreunează clasificarea trupei într-un anumit stil.
cubuzunarulgol întreabă:
Holocaust întreabă: