| RockaruL a întrebat:

Cine asculta Rammstein pe aici? Ce parere aveti despre trupa?

3 răspunsuri:
| allthegoodnamesaregone a răspuns:

Şi eu ascult, dar doar cateva piese, nu sunt cine stie ce fana. Chiar zilele trecute mi-am downloadat un concert de la ei, sunt curioasa sa vad cum canta live : D

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Canta destul de fain! melodii ca mein herz brent,sehnsucht, du hast, ich will te ung la suflet!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Salut. Ascult eu.

Este trupa mea preferata. Iti sugerez sa asculti melodia Ich Will, dar si melodiile Du Hast respectiv Amerika.

In rest, vreau sa zic ca este o trupa care a luat fiinta in 1994 si de atunci au reusit sa vanda peste 15 milioane de albume la nivel mondial.

STILUL trupei:

- Deşi sunt încadraţi la stilul industrial metal sau, în special în Germania, la Neue Deutsche Härte(noua duritate germană), muzica lor cuprinde o varietate de stiluri, inclusiv German Hard Rock şi heavy metal.
Trupa a fost influenţată puternic de trupa Laibach, un grup sloven neo-clasic şi industrial.
Alte influenţe includ DAF (Deutsch-Amerikanische Freundschaft), Oomph! - pe care Rammstein au citat-o ca fiind principala sursă de inspiraţie pentru ei şi Ministry dar diferenţa clară dintre melodiile "Bestrafe mich", "Te quiero, puta" şi "Ohne dich" îngreunează clasificarea trupei într-un anumit stil.