anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine asculta Sonohra? Fani Sonohra? Ce parere aveti despre acesta trupa italiana?
Vrem sa deschidem un fan club oficial in Romania, si avem nevoie de ajutor... Ne ajutati?

Răspuns Câştigător
| maryan_5776 a răspuns:

"Salvami" e o melodie frumoasa cantata de Sonohra. De ce nu incerci un fan club Ligabue, Elisa, Negramaro, Gianna Nannini sau Giusy Ferreri? Cred ca ai avea mai mult succes.

10 răspunsuri:
| TipulVerde a răspuns:

Imi pare rau n-am auzit de Sonohra sad. Daca te ajuta mai ascult Shukar Groove Collective... dar o sa ma interesez...

| maryan_5776 a răspuns:

Din cauza ca nu sunt cunoscuti pe plan international si nu ii stie lumea o sa fie imposibil, practic nici in Italia nu sunt foarte renumiti. Pana cand nu li se va difuza melodiile pe radiourile romanesti si posturile tv cu greu o sa ai un fan club Sonohra aici in Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@maryan -> Sunt prea buni acesti baieti de la Sonohra in ceea ce fac si au inainte viitorul care ii asteapta cu atatea premii in muzica.
Am avut onoarea sa ii cunosc personal, este o relatie de prietenie.
Vreau sa ii ajut sa vanda cd-uri si in Romania, sunt ceva fani, am strans, dar vrem cat mai multi, oricum in Romania o sa mai auzi de ei. promit!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da maryan ai dreptate. Insa poate cu noul album in engleza cei de la Sony Music isi vor da acordul pentru difuzarea melodiilor pe posturile din Romania. Ca altfel nu putem, trebuie sa ia niste bani din drepturi.

Vedem din ianuarie ce o sa iasa, poate o sa fie un fan club al muzicii italiene: Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Ligabue, Gianna Nannini, Sonohra si multi altii...
Sunt bine primiti toti fanii muzicii de calitate si orice idee este respectata. Oricine ni se poate alatura. Atat timp cat in Romania toate pitzipoancelelaughing apar vedete, nu cred ca vom sustine muzica romaneasca.
Salut! Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfff ador trupa Sonohra:X:X:X:X... ii iubesc... Diego&Luca:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sonohra este cea mai buna formatie... sunt fan din data de 17. 12. 2008, de cand am ascultat pentru prima data piesa "L'amore" (multumesc ca mi-ai aratat-o, Georgiana!). Iubesc toate piesele lor (inclusiv cele de-atunci cand se numeau 2tto sau Domino, cum ar fi: Il tempo che non ho, Come tu mi vuoi, Ufo Baby) si datorita lui Diego Fainello am inceput sa cant la chitara... si imi place foarte mult. Datorita lui vreau sa-mi urmez visul.
Noul lor album, Meta' e incredibil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se pare ca SONOHRA este cea mai tare trupa...*_* p mine fiecare melodia ma impresioneaza foarte tare. ii ador.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noul lor album meta e foarte frumos merita acultate melodiile si melodia baby, seguimi o uccidimi sunt super vi le recomand:X...SONOHRA e o trupa minunata mai ales DIEGO...:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii ador pe baieti...am avut onoarea sa merg la un concert de`a lor...:X:X_d29 add fanii sonohra, as fi bucuroasa sa vb cu cineva

| stefi9324 a răspuns:

Sonohra e o trupa tanara cu un viitor inainte. Acum 2 ani cred, au aparut pentru prima oara la sanremo unde au castigat la categoria tineri cu piesa l'amore, o melodie superba, de atunci au mai scos cateva melodii unele au ajuns chiar hit-uri in italia si anul asta au participat iar la sanremo, acum insa la seniori din pacate au iesit din a 2-a seara dar melodia cu care au paricipat dupa parerea mea e foarte frumoasa nu meritau sa iasa atat de repede, parerile sunt imparite, melodia se numeste baby.
Nu sunt cunoscuti pe plan international deocamdata dar probabil incet incet o sa se faca cunoscuti, oricum ideea de fan club e buna dar probabil o sa fie posibila peste caiva anul.