Eu ascult Within Temptation.Nici eu nu pot ajunge la festival,din pacate...
Da,am ascultat albumul (traiasca youtube ) si melodiile mele preferate (nu poate fi doar una) sunt:''Shot in the dark'',''Fire and ice'',''Iron'',''Murder'',''Sinead''.
Dar,daca e sa spun melodiile rpeferate din toate timpurile,de pe toate albumele,sunt ''Mother earth'',''Aquarius'',''Memories'',''Shot in the dark''.
Toate frumoase,toate bune, si Doamne, ce voce are Sharon!
Eu ascult. Nu sunt un maaaare fan asa ca nu am ascultat ultimul album Totusi imi pare rau ca nu ajung sa-i vad. Gothic Metal rullz
Eu as zice ca e mai mult symphonic. Doar albumul Enter e considerat de critica ca da spre Gothic. Bine...ei imbina si ceva Celtic prin melodiile lor. E una dintre trupele mele preferate.
Imi place formatia
Am vazut ca au cateva melodii ce fac parte din coloana sonora a serialului The Vampire Diaries :X Melodia mea favorita este "All I need". "Sinéad" e minunata, de asemenea si "The Unforgiving".
O zi placuta in continuare!
Buna! Eu ascult. A fost trupa mea preferata mai demult. As vrea sa merg la concert, dar nu am posibilitatea. Cat despre album, sincer imi plac mai mult cele mai vechi (preferatul meu este The Heart of Everything). Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Frau întreabă: