| HermioneLove a întrebat:

Cine canta mai bine si este mai frumoasa?
Miley Cyrus sau Selena Gomez?

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Amandoua sunt frumoase si canta bine dar o aleg pe Selena Gomez! Este un exemplu mai bun pentru fani si chiar ii pasa de fanii ei...ma rog cred ca puteai sa iti dai seama si singura pe cine aleg, dupa numele meulaughing

14 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Selena love struck

| Woodenpints91 a răspuns:

Vomit...

| HermioneLove explică (pentru Woodenpints91):

Pe ce vomiti? laughing
Pe muzica ta cred... happy

| MarcŞiAtât a răspuns:

HANNAH MONTANA CANTA MAI FRUMOS love struck eu o urasc pe selena ca e cu justin si sunt gelos

Răspuns utilizator avertizat
| summergirl25 a răspuns:

Selena Gomez pentru ca ea este un exemplu bun pentru fanii ei.Eu am auzit ca Miley se drogheaza si de atunci nu mi-a mai placut de ea!

| Kosminutza12 a răspuns:

Eu aleg Selena Gomez! happy

| KillingIsMyHobby a răspuns:

Îmi faceți scârbă...

| HermioneLove explică (pentru KillingIsMyHobby):

Eu nu te-am pus sa raspunzi! straight face
Daca nu-ti place niciuna e problema ta! Daca vrei sa stii Miley si Selena sunt doua fete foarte talentate si minunate! Daca nu stii sa apreciezi e problema ta! tongue

| Roxizzz a răspuns:

Hey...::tongue SElena e si mai frumoasa si canta si mai bine! funda?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Roxizzz):

Tot mai bine ii canta fata asta piesa :P Are voce mai frumoasa, mai dulce, si si ea e ft draguta. www.youtube.com/watch?v=DMJrQ9FWcog

| Ingriduuu a răspuns:

Buna! Eu zic ca Selena este cea mai cea din toate punctele de vedere: Miley a mai avut probleme din cate stiu cu drogurile, iar de Selena nu am auzit niciodata nimic rau..De cantat spun tot Selena... cel putin ador stilul ei.
P.S.- Poza de la profil stiu ca este in contradictoriu cu ce-am spus dar cand am pus poza nu am stiu ce poza sa pun laughing
Fundita?

| SelAnneMarie a răspuns:

Selena Gomez 4ever, nu trebuia sa-ti mai spun, deoarece ..se vede dupa pozawinking

| LOVErain123 a răspuns:

Mai bine canta miley dar mai frumoasa e selena

Întrebări similare