Daaaaaaaaaaa clar =))=))=))
ia uite Http://www.sickview.com/2010/04/08/3639/
si daca nu primesc o fundita pentru asta inseamna ca o iubesti =))=))
Nu sunt fana miley cirus dar eu nu cred ca e proasta...altfel nu ajungea unde este
oricum cred ca poza linkul cu poza postata de dot nu este reala...si chiar de-ar fi se poate intampla oricui care nu poarta lenjerie intima...de obicei multe vedete nu poarta lenjerie intima pe dedesubt cand au o rochie foarte strampta
succes
Proasta sau nu, o gramada de plozi o plac! Are succes, are bani rezulta ca nu e asa de proasta precum ti se pare.
Defineste-mi prostia te rog. Nu calomnia pe nimeni inainte de a-l cunoaste. Astept o definitie a prostiei din partea ta.
Cu siguranta nu eu
miley e : frumoasa, talentata si foarte curajoasa
ce aveti cu ea? de aia nu va place miley? pentru ca nu o cunoasteti
Dc? tu crezi asta? pentru ca nu esti ca ea, nu? daca stai bine sa te gandesti tu nu o sa poti niciodata sa ajungi unde e ea.
Este o rasfatata de aia o urasc! am 10 si alte fete din clasa la mine o adora dar mie nu imi place! Eu sunt cu mai mult cu pc-ul! muzica de rock la maxim [bullet for my valentine trupa mea preaferata]
Cand spun ca e proasta nu ma refer la ceva de genul "nu are minte"!altfel nu ar fi ajuns unde este acum.
Pfai De ce o consideri asa proasta mai ma rog? Adk nu cred ca u esti mai desteapta fato adka tu te compari cu o fata de aproape 18 ani? Vezi ca poate alta e proasta aici nu eaCrede-mamulta lume are motive sa o place Sunt fraeri aia care nu o plac Ptk nu o plac deoarece are succes Si?
Nu imi mai pierd timpu' cu asemenea specimen
Hai team pupat:*
@ dot sigur nu-i facuta cu photoshopu. mi se pare chiar socanta avand in vedere ca hanna montana este modelul atator fetite cu varstele sub 12 ani.ma mir cum de n-au dat-o astia de la disney afara
Anonimaa909 întreabă: