| paulik99 a întrebat:

Cine crede ca justin bieber este cel mai frumos cantaret?

41 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Fetele de 11-12 ani cred acest lucru.
Te numeri printre ele?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca e cel mai frumos cantaret de la el din clasahappy

| Petronela a răspuns:

Eu cred pentru ca il ador

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu nu, adică sunt cântăreţi mult mai frumoşi decât el, poate mâine-poimâine apare un cântăreţ de vreo 9 ani (suuuper drăguţ) şi apoi de ăla ziceţi că e mai frumos oh go on.

| Mary Marry a răspuns:

Mie nu imi place deloc!

| d33a a răspuns:

Nimeni laughing

E doar dragut. sunt altii de 1000 de ori mai frumosi decat el tongue

| gabriela007 a răspuns:

Nu eu, dar e parerea ta...

| xtina a răspuns:

Mie una nu-mi place :-&!

| Necunoscută a răspuns:

Nici gand I don't want to see. Justin Bieber este un cantaret destul de bunicel, nu pot zice ca e urat, dar sincerhee hee Nici cel mai frumos nu e tongue

| Smileee a răspuns:

Eu, cred ca Justin Bieber e cel mai frumos [ma refer dintre cantaretii de varsta lui].

| DeniiMeow a răspuns:

In nici un cazz...laughing

| traficanta a răspuns:

Ce-i cu obsesia asta pentru JB ma? Inteleg ca va place da nu mai puneti intrebari stupide pe site ca n`avem ce face cu ele.Inainte era Hannah Monatana, acum JB, ma intreb cine urmeaza?thinking

| Anne_1755 a răspuns:

Hmm e destul de dragut si canta ft bine, dar nu pot zice ca e cel mai frumoswinking. fiecare cu parerea luihappy.

| Deeeia a răspuns:

Eu nu

| Andrelutssa a răspuns:

Eu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Kitteny a răspuns:

Eu nu!

| buicanpaul a răspuns:

Eu cred ca e super. I-mi dai si mie fundita?

| Roxii a răspuns:

Da este cel mai frumos cantaret, baiat sau om! iol ador. y love you justin now and forever!love struck

| bogdanbogdan13 a răspuns:

Daca ai intre 10-14 ani posibillaughing

| ruginiz a răspuns:

Care cel mai bebelush ma? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer... din cati cantareti de varsta lui am vazut el este cel mai dragut! Deci da...eu consider ca este cel mai frumos cantaret junior! pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah, e frumos, da' cati ani ai? Il adori acum pe el, cat nu te saturi, dar mai tarziu, cand vei creste, altcineva va fi pentru tine "cel mai frumos cantaret". Stai pisii linistita, totul in viata e trecator. Asa eram si eu.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu credlove strucklove strucklove struck...este un tip super.are foarte multi fani:d:d:d.si ii iubeste nespus de mult.
este un baiat foarte dragut si talentat
pentru mine e nr unulove strucklove strucklove strucklove struck
i love you justin bieber :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dahappy... este cel mai frumos cantaret de pe globhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e cel mai frumos cantaret, dar si baiat sunt injdragostita de el si in acelasi timp si prieteni pe hi5 credeti ce vreti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai este destul de dragut adica na eu ii stiu toate mel dar...na asta e uneori este si cam prostanac [mai mereu]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimenistraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred e superrrrrrrrr tttare si nu cred ca exista un baiat mai frumos ca el parera mea i love you justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred e superrrrrrrrr tttare si nu cred ca exista un baiat mai frumos ca el parera mea i love you justin bieber