Justtinn
♫ rOxY○ ○mUsik loVe♫JB♪ ♠ ♣ ♥. cum sa.si piarda vocea? atunci ar fi mut
doar trece prin pubertate, deja i s. a ingrosat vocea:dsi parca suna mai bine asa.
Justin bieber caci canta la chitara, are voce... are viitorul in fata, restul sunt cunoscuti, nu prea au ce sa mai arate...
Astia nu sunt cantareti sunt doar niste pusti care sunt pusi de catre altii sa cante. Ai sa vezi ca in 2 ani nu mai auzi de ei.
Justin bieber pe tawlor nu l-am auzit candant iar my\iley canta po si nu sunt frumoase dupa parerea mea, cantecele ei.deci, raspunsul meu, este justin bieber.
Pai o sa-ti fac un clasament...ca un fel de top!
1. Justin Bieber(pakat ca isi va pierde vocea )
2. Taylor Swift este la egalitate cu Miley Cyrus dupa parerea mea!
justin e cel mai talentat :X
Justin e praf.Miley incepe sa'si revina. A terminat cu Best of both world si party in the u. s. a. Iar Taylor e chiar draguta si canta frumos.Il urasc pe Justin. E un ingamfat si un laudaros! cred ca i'as pune in ordinea asta : Taylor, Miley si Justin(insa el nu are ce cauta in top 3 )
Pe Justin Biber si pe Miley Cyrus i-as tine legati de pat sau de ceva sa nu mai chinuie pe nimeni cu melodiile lor de ****. Iar Preferatul meu de la categoria pop este ADAM LAMBERT:*
Nici intr-un caz justin bieber
el se da la fete si nu are nici puta in pantaloni
e prea enervant
isi da aere de vedeta, cine e el
Toti sunt talentati, dar cel mai talentat dintre astia pe care i-ai mentionat este cu siguranta Justin Bieber