Ghuess who si Nane sunt buni, dar ar fi mai fain sa cante cu mai multi in gasca. Cheloo si Ombladon canta impreuna cu parazitii, Iar Haystak nu am auzit de el. Totusi din ce ai scris tu aici as alege Parazitii, pentru ca sunt buni si mie imi plac mai multi cantareti cantand intr-o melodie. Nu ca nu-mi plac Guess Who si Nane, dar parca ar mai trebui sa cante si alte voci care sunt bune.
Stii ca GW este partea feminina reproducatoare (ca sa nu zic concret si corect) a lui Cheloo,nu? GW, Nane si Haystak sunt niste baietasi inca anonimi pentru mine, fara nicio realizare notabila, doar felatori, ce au ca idoli copilasi asemeni lor.Parazitii,Cheloo si Ombladon sunt din alta liga, fata de...chestiile alea, in special Cheloo ca artist solo.
Cheloo pe primul loc, apoi parazitii si ombladon pe al 2-lea, iar restul toti sug p|_|la.
E greu sa alegi intre Cheloo si Ombladon.Totusi as as opta spre Cheloo pentru felul in care percepe el lucrurile.Imi place Cheloo si il apreciez.
De ultimul n-am auzit, dar oricum, aleg Paraziţii. Măcar ei îndeamnă prostimea spre cultură. Au un mesaj. De Guess Who, nu ştiu. Mi se pare supraapreciat.
Eu as zice guess who dar si parazitii pentru ca sunt mai cunoscuti si au o cariera nane nu e decat un pusti prost pentru mine iar ombladon si cheloo is parca din parazitii de haystak n-am auzit niciodata deci pentru mine guess who si paraziti
Dragoselgwns întreabă: