| romyna1998 a întrebat:

Cine credeti ca este cel mai bun rapper din Romania?

Răspuns Câştigător
| maria_1641 a răspuns:

Puya si Gwess Who! fundita?

20 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Singurul rapper din România destul de bun e Guess Who. Restul sunt toţi manelişti
PS: Ascult foarte rar rap

| Mao a răspuns:

Nane.

| Yokrisztinutzza a răspuns:

Guess WHo rulz

| Jenny260198 a răspuns:

Adrian tutu!batting eyelashes

| CevaSimplu a răspuns:

Cedry2k sau sisu

| anonimus20 a răspuns:

Gwess Who #1 e cel mai tare!

| Sarcopt a răspuns:

Uzzy

| Galiutza a răspuns:

Nane 4 ever :p

| cRIT a răspuns:

Cum sa fie mai puya si guess who sau tutu.Inseamna ca voi NU ascultati rap.Cei mai buni sunt Cedry2k,Doc,Deliric,Chimie,Dragon,Profetul etc.Ma faceti sa rad cu raspunsurile voastre.

| sebbyS a răspuns:

Nane .

| D1aBl00 a răspuns:

Puya si Guess Who sunt tarfele rappului romanesc..nu-mi vine sa cred ca i-ai dat funda mariei, inseamna ca si tu asculti rapp cum ascult eu manele (DELOC!)

| Tavy_Denys_1996 a răspuns:

Daca uh chiar intrebai de rapp nu ai fii dat fundita lu guess who si puya...
PS:Ombladon, Cedry2k,Chimie,Uzzi,Nane!

| Bobina91 a răspuns:

Cedry2k de departe e cel mai bun rapper! Are cele mai bune versuri/rime, mesaj foarte "taios", dar benefic, flow (cu precizie elvetiana laughing ) si timbru vocal special pentru rapp foarte patrunzator!
Chiar DOC spunea intr-un interviu ca are doi rapperi preferati... unul strain si celalat ghiciti voi cine! laughing)

| Bobina91 a răspuns:

Inca ceva...
Unii mentionati aici nici nu se pot numi rapperi!winking

| doctata a răspuns:

Bai raperilor laughing Ghuess who nu mai candta rap aia e acum muzica comerciala in *** compara Guess cu B.U.G Mafia si Puya nici el nu mai candta rap inainte erea cel mai tare dar acu DOC imi place cel mai mult

| yer4 a răspuns:

Guess who is first

| Blit a răspuns:

CRIT ai dreptate ce rapperi sunt Gwess Who si puya *** astia sunt rappari :Cedry2k,Doc,Deliric,Chimie,Ombladon,uzzi ..etc

| Blit a răspuns:

CRIT ai dreptate ce rapperi sunt Gwess Who si puya astia nu sunt rappari :Cedry2k,Doc,Deliric,Chimie,Ombladon,uzzi ..etc

| Ckokko a răspuns:

Sunt multi rapper buni in Romania, dar nu tarfe gen Guess Who sau sticati ca B.U.G. Mafia.Rapper buni DOC Cheloo Chimie Dragonu' Ombladon. Dupa parerea mea cel mai bun rapper din Romania este Sisu.
P.S. Free Sisu Tudor

| gangsta66 a răspuns:

Cei mai buni rapperii din romani, sunt uzzi de la b.u.g. mafia si ombladon de la parazitii!

Întrebări similare