| onny_3288 a întrebat:

Cine credeti ca este mai faimoasa lady gaga sau hannah montana

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Hannah Montana este mai draguta, mai haioasa mai naturala si mai comunicativa cu fanii decat Lady Baba. In concluzie sunt de acord in totalitate cu,, rocksyk`` copil mic esti tu,, irinic97`` pentru ca asculti Lady Baba care a venit la un interviu cu o rochita cu broste de plus agatate de ea

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

lady gaga ini place de ea hannah montana e mai .pentru copii iar lady gaga e mai matura. si mai moderna big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

imi*

| Gabystelistu95 a răspuns:

Hannah Montana

| ellene a răspuns:

Lady Gaga..nu mai comentez nimic de hannah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady Gaga ...hannah e pentru copii de 5 ani straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaga.

| Elly4all a răspuns:

In mod sigur, lady gaga ( mie imi place mai mut).

| roksyk a răspuns:

Faimoasa? Amandoua. Hannah Montana nu e o catareata propriu-zisa, ci un rol intr-un film interpretat de Miley Cyrus. Daca pui problema asa, Miley este mai faimoasa, fiind printre altele si queen-teen, cea mai bogata adolescenta din lume, iar muzica ei este pentru adolescenti, nu copii de 5 ani tongue. Cat despre Lady Gaga, este si ea faimoasa, dar peste noapte, Este si bisexuala, iar muzica ei mi se pare foarte comerciala, chiar daca stilul hi-tech i-a captivat pe toti, chiar si pe Paris Hilton. Deci mie imi place mai mult Miley.

| Razvy197 a răspuns:

Hannah montana

Shin
| Shin a răspuns:

Hanna Montana e doar un rol, nu o persoana... off...
Shin.

| Jonsdottir a răspuns:

Lady gaga tonguedar hannah montana nu exista cu adevarat exista numai personajul hannah montana.deci imi place lady gaga si miley cyrus, dar mai putin tongue

| nykolleta a răspuns:

Lady gaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady gaga

| alexandra14 a răspuns:

Lady gaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu roksyk

| Punky a răspuns:

1 o urasc p hanna montana...ma rog....2 o urasc p lady gaga...sincera lady gaga e mai cunoscuta

| Ecaterina a răspuns:

Lаdy Gаgаhappy

| pίTίк a răspuns:

Logic...mai faimoasa este miley cyrus(hannah montana este doar personajul ei)...lady gaga are cateva melodii care nu prea e nimic de capu lor... a aparut peste noapte si e faimoasa de nu se poate...si in plus mai e si bisexuala(nu am nimic impotriva bisexualelor; dar de cand am citit ce a facut in clubul ala q prietena ei... mi-e scarba:-&:-&:-&)...
in schimb miley cyrus a muncit de mica pentru a ajunge cineva si a reusit...:*:*:*:*

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie imi place Lady Gaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Hannah Montana este mai faimoasa! roksyk are dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hanna montana

| ingeras14 a răspuns:

Lady Gaga big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hanna montana e mai frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana nu se compara cu lady gaga, lady gaga este cea mai frumoasa si draguta sin lume nu tampita aia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah montana e o paduchioasa si o inputita e urata si nu canta frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady gaga e mai frumoasa hannah montana e o proasta ea se da in spectacol Hannah montana nu canta frumos ca lady gaga

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Hannah montana...adica miley cyrus...si eu nu cred ca hannah montana e pentru copii...adica...cui nu-i place nu-i place si gata...in fn parerea meabig grin

Întrebări similare