| digitalboy a întrebat:

Cine cunoaste un program cu care sa fac sa ascult o melodie in casti si o melodie in boxe?

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Desi e putin probabil sa existe asa ceva - adica vrei sa asculti deodata 2 melodii distincte! - du-te si intreaba la un magazin de calculatoare, sau un absolvent de calculatoare, sau suna la cineva din ziar, care vinde & instaleaza programe! Mie mi s-a intamplat sa mearga doua surse de muzica, pe windows media player, dar cred ca tu vrei sa pui ceva tie in casti, cat te joci sau lucrezi, si sa cante altceva in boxe pentru altcineva care e in camera, nu?! Probabil iti trebuie 2 iesiri audio separate, pentru vlc, de ex, si pentru wmp... Dar nu e mai simplu sa pui in camera sa cante un radio, sau casetofon?!

| citron a răspuns:

Tehnic nu cred ca exista asa ceva

| Mihai_6663 a răspuns:

Depinde de ce placa de sunet ai...eu cu o placa de sunet onboard am putut sa pun o melodie in boxe si sa vb pe skype in casti...incearca asta si daca iti merge ma documentez si iti spun ce sa faci/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programe cred ca exista...[search on google] dar ca sa-ti mearga sa asculti si la casti si in boxe trebuie sa ai 2 placi de sunet.De prima placa sa ai conectate boxele iar de a doua placa sa ai conectate castile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau un program sa-mi prajeasca si mie cartofi... si inca n-am gasit unu sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar putea sa nu poti face lucru asta in acelasi timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma intereseaza asa ceva pentru ca incerc sa invat cat mai mult despre dj, vreau sa ajung dj in viitor.Cu 2 placi audio se poate face asa ceva, sau daca imparti placa audio, dar nu stiiu cum...si eu vreau sa imi cumpar o placa audio usb, pentru casti.Pt mai multe informatii, uite adresa mea : dj_swamp_bug@yahoo.com