| SarcasticallyPunished a întrebat:

Cine e Justin Bieber? Pentru mine e ZERO BARAT si asa va ramane, nu stiu cum de a ajuns asa iubit dintr-o data. Explicati-mi si mie cum s-a lansat si ce va place la el asa de mult. Mi se pare pur si simplu un cantaret de duzina.

Răspuns Câştigător
| 1992 a răspuns:

Justin BIeber...sunt foarte de acord cu tine,in primul rand nu mie se pare ca are o voce prea stalucita :-& si mai ales se plimba odata cu bicicleta si i-a cerut o fetita un autograf si ia raspuns ca e in timpul lui liber,deci e un nimeni.
Cine e? E cineva ca miley Cyrius,Selena Gomez, si altii lansati de Dinsey Chanel, care au parte de o faima scurta...sunt semi Britney Spears care a inceput in maxima faima si era la un moment dat uf.
Prin urmare, nu te ingrijora ve trece repede.

9 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Idolul fetitelor virgineeeeeeee rolling on the floor)) rolling on the floor)) fuge si pubertatea de el rolling on the floor. un fel de inna a americanilor. un zero barat rolling on the floor. inna cum a ajuns asa de sus? mai un botic, mai un cersit atentie, poze in popoul gol... poate la fel a facut si prostocea ala

| Chris a răspuns:

Si pentru mine e la fel, un cantaret de duzina. Dar daca e ZERO BARAT, de ce te-ai obosit sa pui intrebarea? Ca la orice artist, o sa exista fani si hateri ( sau cum s-or numi ), doar ca el are indeosebi fane cu varste cuprinse intre 0-15 ani. Nu inteleg ce atata taraboi, pentru un adolescent ca oricare dintre noi. Nu e cel mai frumos, nici cel mai destept. Copiii din ziua de azi - si nu numai, trebuie sa invete sa iubeasca arta( nu e cazul aici ) si artistul (idem), nu persoana din spatele lor. Sesizezi diferenta?

| ღAnonimღ a răspuns:

Sunt de aceeasi parere
frumos nu e, melodii calumea n-are...ehh in fine
innebunesc cd vad cate unda vai vai justin bieber ce sa spun.

| Anonymus314 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti vezi de treaba ta,si sa-ti imparti parerile despre Justin in alta parte, impreuna cu prietenii tai care faceti...ce vreti voi sa faceti de fapt? sa-l defaimati? voi aveti impresia ca impresioneaza pe cineva ca voua nu va place de x sau y? VA INSELATI!
cred ca ar trebui sa va vedeti de treaba voastra in loc sa dati "voturi" la oameni.
Nu sunt fan al acestui cantaret dar credeti-ma, mai... zero barati sunt cei care ii fac "reclama" decat el.

| LastChance a răspuns:

Pentru mine e un muc.

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| AdamBlack a răspuns:

Un fraier urat cu melodii naspa, cica a fost descoperit de pe youtube de USHER parca...si eu care credeam ca el(USHER) are urechi. straight face
eu daca aud pe undeva de Justin Gayber ori inchid televizoru sau daca vorbeste cineva(fetele) de el le zic sa taca si daca nu ma pis pe ele.

| sebywarlord a răspuns:

Ok,deci nici mie nu imi place cum canta JB dar nu incep sa comentez ca voi. acu cateva luni era o moda cu justin bieber acum e alta moda "hai sa il uram pe jsutin bieber" ...nu iti place nu asculti nu ii logic? daca merg pe strada si vad o fata de care nu imi place deloc inseamna ca trebuie sa merg la ea sa o scuip in fata sau sa o injur? nu!
nu-mi place nu ma uit /ascult ...mai calmati-va

| rhadoo a răspuns:

Detest!