Stii ca iti trebuie mult geniu in corp,ca sa scoti a doua propozitie pe care ai scos-o,nu? Absolut geniala.
LaLa Band sunt niste semi-copchii,semi-adulti,care vor sa para talentati si tot sunt impinsi de la spate de o telenovela retardata difuzata pe ProTV,si care cred ca au talent, cand de fapt, sunt cam paraleli cu el.Plus ca-s antipatici tare.
Tu esti Antipatic4Ever,ei sunt antipatici simplu.E ca si cum ai discuta de mustar cu hrean,care ii Dumnezo', in materie de condimente, si mustarul simplu.
1.Nu accept ordine din afara, adica de la nimeni, in afara de nimeni.
2.Pot folosi absolut orice cuvant doresc, pentru a caracteriza pe absolut oricine doresc.
LaLa Band e o trupă pe care au făcut-o personajele dintr-un serial de pe ProTv, Pariu Cu Viaţa. Dar dintr-o trupă dintr-un serial au ajuns la o trupă adevărată.
Mai multe pe www.protv.ro
Numai bine!
Nu-i de mirare ca mie mi s-au parut anonimi, totusi nu inteleg de ce un cuplu de batrani au vrut sa-si cumpere album de-al lui Lala band? Chiar i-am auzit discutand pe strada ieri.
Probabil pentru un nepot de 5-6 ani sau s-au sclerozat de cap, imi aduc aminte de serialul amintit si imi este drag ca, ceapa la ochi.
Lala band este o trupa de tineri din serialul pariu cu viata.este primul serial romanesc de muzica...cauta pe google...
Lala Band e trupa aceea din serialul de pe PRO tv, "Pariu cu viata". Nu are nici o legatura cu folclorul :))
Uite aici poti afla mai multe despre Lala Band :
http://www.mediapromusic.ro/artisti/8366295-la-la-band
Sper ca ti-am fost de ajutor;)
Lala band este o trupa nu de mult aparuta pe piata muzicala si acesta trupa apare in serialul "Pariu cu viata"
Sper ca te-am ajutat:*
Lala band este o trupa recent aparuta pe piata muzicala si apare in serialul "Pariu cu viata"pr PRO TV
Sper ca te-am ajutat!
JellyHeartYOU întreabă: