| 211wasgnij a întrebat:

Cine e Lala band? Știu că pare cam absurdă întrebarea dar nu urmăresc Tezaur folcloric.

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Stii ca iti trebuie mult geniu in corp,ca sa scoti a doua propozitie pe care ai scos-o,nu? Absolut geniala. laughing

LaLa Band sunt niste semi-copchii,semi-adulti,care vor sa para talentati si tot sunt impinsi de la spate de o telenovela retardata difuzata pe ProTV,si care cred ca au talent, cand de fapt, sunt cam paraleli cu el.Plus ca-s antipatici tare.

12 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Tu esti Antipatic4Ever,ei sunt antipatici simplu.E ca si cum ai discuta de mustar cu hrean,care ii Dumnezo', in materie de condimente, si mustarul simplu.

| Dumnezău a răspuns:

Nu,deloc.

| Dumnezău a răspuns:

1.Nu accept ordine din afara, adica de la nimeni, in afara de nimeni.
2.Pot folosi absolut orice cuvant doresc, pentru a caracteriza pe absolut oricine doresc.

| blueangel99 a răspuns:

LaLa Band e o trupă pe care au făcut-o personajele dintr-un serial de pe ProTv, Pariu Cu Viaţa. Dar dintr-o trupă dintr-un serial au ajuns la o trupă adevărată.
Mai multe pe www.protv.ro

Numai bine!

| AlinaaAli a răspuns:

Serios ca esti tarelaughing)
de unde le scoti?laughing)))
nu urmăresc Tezaur folcloric. rolling on the floor

| 211wasgnij explică:

Nu-i de mirare ca mie mi s-au parut anonimi, totusi nu inteleg de ce un cuplu de batrani au vrut sa-si cumpere album de-al lui Lala band? Chiar i-am auzit discutand pe strada ieri.
Probabil pentru un nepot de 5-6 ani sau s-au sclerozat de cap, imi aduc aminte de serialul amintit si imi este drag ca, ceapa la ochi.

| AlysukaAlysuka a răspuns:

Lala band este o trupa de tineri din serialul pariu cu viata.este primul serial romanesc de muzica...laughingcauta pe google...laughing

| swagMeOutBitch a răspuns:

laughing auzi tezaur folcloric

| Danyelusha a răspuns:

Lala Band e trupa aceea din serialul de pe PRO tv, "Pariu cu viata". Nu are nici o legatura cu folclorul :))
Uite aici poti afla mai multe despre Lala Band :
http://www.mediapromusic.ro/artisti/8366295-la-la-band
Sper ca ti-am fost de ajutor;)

| Adelynutza05 a răspuns:

Lala band este o trupa nu de mult aparuta pe piata muzicala si acesta trupa apare in serialul "Pariu cu viata"
Sper ca te-am ajutat:*

| Adelynutza05 a răspuns:

Lala band este o trupa recent aparuta pe piata muzicala si apare in serialul "Pariu cu viata"pr PRO TV
Sper ca te-am ajutat!

| costinf a răspuns:

Nu conteaza, nici sa nu vorbesti de ei.