Mai nou si Linkin Park s-au tampit. Dar as alege Linkin Park in fata Tokio Hotel oricand!
Apaaaaai. nu imi place nici una dintre trupele astea. Dar daca chiar trebuie sa aleg ii aleg pe Linkin Park
Fiecare e bun in felul lor. Tokio hotel are un vocalist cu o voce destul de sweet dar pariez ca nu se compara cu vocalistii de la Linkin Park (OMG, cum poate ala sa tina o nota asa de mult? O.o). Stilul de muzica e cam diferit ca sa ii poti compara. Eu nu pot sa aleg pentru ca sunt perioade cand ascult numai TH si altele cand ascult numai LP.
Amandoua trupele sunt foarte bune.Dar vorba cuiva, nu poti compara un fruct cu un obiect de exemplu.Linkin parca sunt o combinatie de rock si hip-hop, iat Tokio hotel canta pop-rock.Si linkin parca si tokio hotel au melodii foarte bune care pur si simplu nu pot fii comparate! Noul sound tokio hotel e cam ciudat, iar noua lor melodie e o tamepnie care suna a Adam lambert, dar vechile melodii sunt geniale.Iar linkin parca isi pastreaza vechiul stil cu aceleasi melodii super bune.Eu asi spune ca amandoua sunt foarte bune, dar depinde ce iti place si tie cel mai mult!