Katy Perry fara concurenta. Lady Gaga incearca prea mult sa fie,, originala,, iar madonna este cam batrana.
Katy este frumoasa, talentata si foarte amuzanta
Sincer...nu ai cum sa le compari cu Madonna
eu nu sunt fan Madonna, dar totusi, cand ea canata fetele astea sareau coarda cred ca nici ele nu au tupeul s se compare cu Madonna.
1.Madonna
2.Beyonce
3.Lady gaga
4. Katy perry
Beyonce! fata de altele, ea are cu adevarat voce
Madonna e deja 'expirata', chiar daca se tine tare si mare, e foarte urata si nici nu are voce calumea
Lady Gaga e prea inganfata
Katy Perry parca e un extraterestru cu ochii aia =)
Katy Perry dupa parerea mea, imi place muzica ei. Dar si celelalte, mai putin Lady Gaga, pe care o detest!
KP este frumoasa, nu zic nu, dar are o prestatie live da iti vine sa o iei la fuga. Canta absolut horror! Fals. Madonna este batrana, a fost odata ceva, acum nu mai e. Beyonce este cam demotata, dar totodata fresh si cool (extrem, nu?), ia-l LG este absolut superba. Extravanganta, non-conformista, independenta, frumoasa, talentatata.
Fiecare e super in felul ei. Oricum, mie cel mai mult imi place Beyonce, vocea ei e inconfundabila. Gaga mi se pare totusi prea comerciala, pe Madonna nu am suferit-o niciodata, iar Katy mi se pare kitchy.
Eu cred ca toate sunt super in felul lor, toate au stilul lor de a face muzica. Mie imi plac toate
Katty Perry, e si cea mai frumoasa, ochii aia mari si albastri. Madona nu mai e asa de tanara, Lady Gaga are un stil mult prea excentric, iar Beyonce nu a mai scos ceva asa de fain.