| Brotacelu a întrebat:

Cine este Anti-manele? sa ridice mana sus...

Răspuns Câştigător
| gabitza_3022 a răspuns:

Eu ridic si mainile si picioarelelaughingnu imi plac dar nu am nimic cu ele. daca atata ii duce capu sa asculte manele? eu ce sa le fac? nu le poti interzice.asta e tongue

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.chiar le detest! mana mea e sus!

| anca2903 a răspuns:

Eu! Urasc manelele! Consider ca acest gen de muzica duce la cresterea numarului de inculti din tara asta, si asa destul de ridicat. Nu mi-o luati in nume de rau, nu am zis ca toti cei care asculta manele sunt asa!

| sweetlips a răspuns:

Eu nu ascult manele... Nu ii critic pe cei care asculta manele dar mie nu-mi plac... Fiecare are gusturi diferite... Eu is nebuna dupa RoCk!

| Mihaela_2782 a răspuns:

Nu suport manelele... sunt pentru oameni inculti.
Nu inteleg de ce la o petrecere se asculta asemenea zgomote fara sens.
Dar daca uni romani prefera manelele nu am nimic in potriva (atata timp cat nu sunt si eu nevoita sa ascult). Prietena mea cea mai buna e manelista laughing nu stiu cum de reusim sa ne intelegem asa de bine (deci uni manelisti sunt ok).

Oricum JOS MANELELE!

...Sum 41 si Green Day sunt cei mai tari...

| ..somebody.. a răspuns:

Eu le urasc dar sunt de acord si cu SoftCristi. in primul rand nu suport sa asculte cineva muzica pe strada cu hands free ( cei care ma cunosc stiu laughing ). la casti nu am nimic impotriva

| fluturas a răspuns:

Nici mie nu-mi plak..ridik mana sus laughingrolling on the floor amandoua laughingwinking kiss

| alexutzu00791 a răspuns:

Sincer eu sunt si antibubuite d alea necenzurate

| reinhardtlaura28 a răspuns:

Eu ridic si mainile si picioarelenu imi plac

| angella1972 a răspuns:

Eu ma chinui de 3 ani sa-mi termin o amarata de casa, iar manelistii fac cate 2-3 pe an.platim impozite pe salarii pe pensii, pe toate, dar pe astia cine-i impoziteaza? la tv exista legea cna-ului care-i amendeaza de nu se vad daca fac reclama mascata sau scapa o chestie indecenta, iar astia vorbesc numai de mertane, bmw-uri, plus expresiile gen...haladito,nu mai stiu cum...deci 6 maini de la familia mea si nota 10 pentru intrebarea ta.parerea mea

| astertix09 a răspuns:

Nu sunt nici pro nici contra dar nu inteleg cu ce ajuta sa fi anti-manele? ce castigi? poti fi de asemenea anti-rock, anti-pop, anti-jazz sau anti orice curent muzical. important este ce vom rezolva cu asta. daca ai avea puterea sa schimbi ceva, care ar fi acel lucru?
eu unul as da mai multa importanta invatamantului si promovarii valorilor. sa fi anti ceva trebuie sa iei atitudine. gandeste putin ce te deranjeaza la manele. atitudinea celor care le asculta? ritmul lor? textul cantecelor? si vei vedea ca raspunsul isi are radacini mai adanci

| vilmaristul a răspuns:

La o petrecere de nunta, botez ihm!
dar ziua in amiaza mare sub nici o foram

| ralucaralu a răspuns:

Eu urac manelele.eu cand vad pe cineva k asc manele...deja ma indepartez.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Eu nu ridic o mana, le ridic pe aman2 si picioarele.

| zerozero a răspuns:

Contra Manele!

| Haydee a răspuns:

Anti-manele daaaaa....Cat despre manelisti...si prostii trebuie sa traiasca nu?laughing

| viatadecacatt a răspuns:

Urasc manelele..ai 48 de raspunsurismug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo ridic mainile si picioarele!big grin

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=TsRyyZ1xyY0
Melodia asta iti spune cv;;). Sunt anti-manele, nu imi place genul asta "muzicaal ", maneaua e muzicaa populara tiganeasca
1 nu imi place muzicaa populara.
2 sunt cam rasista cand vine vorba de tigani.
Si cand se combina 1 si 2 cred ca in secunda doi sunt la baie :-&.

| AlinutzaRouz a răspuns:

Pacat ca nu am numai doua maini, dar oricum le ridic pe amandoua :-p

| DeeaPustoaica a răspuns:

Euuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU. Urasc manele si pe cei care asculta manele, ma rog, aproape pe toti

| adelinaaaa a răspuns:

Eu sunt...

| rubertzel a răspuns:

Si daca omul nu are maini ce faci...altu zice ca ridica si picioarele... poate e olog saracu da nici maini n-are... ce face inseamna ca asculta manele... ntz ntz ntz saracu...glumesc frate. Mie nu imi plac ce sa zic... dar nu am nimic impotriva lor sau cu ascultatorii lor...tot un gen de muzica ca si rockul sau altele ce poti face asta este...sa inventat sa se asculte acu laughing domnul fie cu voi fratilor

| Strify a răspuns:

Anti manele 100% la 100%

| ade_7333 a răspuns:

Euu

| ANoNim_7814 a răspuns:

wave pfff

Întrebări similare