Eu ridic si mainile si picioarelenu imi plac dar nu am nimic cu ele. daca atata ii duce capu sa asculte manele? eu ce sa le fac? nu le poti interzice.asta e
Eu nu le suport! Chiar daca exista si manele frumoase tot nu ma atrag...desi unii manelisti au si voce dupa parerea mea ar fi indicat sa incerce sa cante si altceva!
Deci as ridica si un picior!
Nu! Nu am de ce! Ma incurca cu ceva? Daca ma intrebai de Anti Dinamo eram prima care rapsundea cu Daaa bye:*
Http://www.youtube.com/watch?v=TsRyyZ1xyY0
Melodia asta iti spune cv;;). Sunt anti-manele, nu imi place genul asta "muzicaal ", maneaua e muzicaa populara tiganeasca
1 nu imi place muzicaa populara.
2 sunt cam rasista cand vine vorba de tigani.
Si cand se combina 1 si 2 cred ca in secunda doi sunt la baie :-&.
Nu sunt nici pro nici contra dar nu inteleg cu ce ajuta sa fi anti-manele? ce castigi? poti fi de asemenea anti-rock, anti-pop, anti-jazz sau anti orice curent muzical. important este ce vom rezolva cu asta. daca ai avea puterea sa schimbi ceva, care ar fi acel lucru?
eu unul as da mai multa importanta invatamantului si promovarii valorilor. sa fi anti ceva trebuie sa iei atitudine. gandeste putin ce te deranjeaza la manele. atitudinea celor care le asculta? ritmul lor? textul cantecelor? si vei vedea ca raspunsul isi are radacini mai adanci
Sunt total ANTI-MANELE! nu inteleg de ce numai in Romania exista manele? in Anglia de ce nu exista?
Eu! Urasc manelele! Consider ca acest gen de muzica duce la cresterea numarului de inculti din tara asta, si asa destul de ridicat. Nu mi-o luati in nume de rau, nu am zis ca toti cei care asculta manele sunt asa!
Eu le urasc dar sunt de acord si cu SoftCristi. in primul rand nu suport sa asculte cineva muzica pe strada cu hands free ( cei care ma cunosc stiu ). la casti nu am nimic impotriva
La o petrecere de nunta, botez ihm!
dar ziua in amiaza mare sub nici o foram
Daca |maneaua" ar fi cantata de Maria Lataretu sau Faramita Lambru, da. as asculta-o non-stop. daca versurile ar fi coerente si m-ar transmite un mesaj oarecare... acelasi lucru.
dar atata timp cat metrica nu exista iar versurile... vai mama lor... as sta mai repede ca Papillon la recluziune decat sa fiu obligata sa ascult "sa moara nevasta mea"
concluzie :MANOWAR IS THE BEST!
Si daca omul nu are maini ce faci...altu zice ca ridica si picioarele... poate e olog saracu da nici maini n-are... ce face inseamna ca asculta manele... ntz ntz ntz saracu...glumesc frate. Mie nu imi plac ce sa zic... dar nu am nimic impotriva lor sau cu ascultatorii lor...tot un gen de muzica ca si rockul sau altele ce poti face asta este...sa inventat sa se asculte acu domnul fie cu voi fratilor
Eu nu ascult manele... Nu ii critic pe cei care asculta manele dar mie nu-mi plac... Fiecare are gusturi diferite... Eu is nebuna dupa RoCk!
@SoftCristi deci nu iti doresti ca toti sa fie educati? vrei maturatori, valeti, fete pana in 25 de ani care livreaza pitzza... ce sadic esti!
Mie nu imi plac! si sunt copii nesupravegheati care se pot intoxica cu asa ceva pentru ca sunt cei mai vulnerabili...presupun ca paharul acela de vin tot un manelist l-a turnat in pahar...macar ai lasat ciubuc?