Mie imi place Justin Bieber. Este un tip foarte dragut si de treaba( cred ca e de treaba) Mereu cand apare vreo revista cu el o cumpar si sunt la curent cu toate. Este un tip cu o voce foarte frumoasa. La fizic nu stiu ce sa zic, nu e asa de muschiulos:-)) dar fata lui este foarte frumoasa si are un zambet stralucitor. Imi place si parul lui este fin si mereu aranjat. ( Chiar a zis intr-o emisiune ...deci: prezentatoarea: Ce crezi ca este sexy la tine? Justin: I have the sexy face:-)) ( am o fata sexy))
Nu mai vorbi de Cacanaru ala... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah miai stricat ziua...NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Dobitocu'... ce idiot i baiatu ala saracu...
Si mie imi place Justin, e un tip super, dragutz.Ascult melodiile lui mereu, chiar are talent acest baiat.Are un zambet chiar foarte frumos si are un aspect foarte placut. E mereu atent cu fanii lui, si chiar imi place acest lucru.
Urasc oamenii care il jignesc, si spun ca e netalentat(de parca ei sunt mai breji) in fine, deci pot spune ca sunt la curent cu tot despre el, am camera plina cu el), si in fine, sa nu se creada ca sunt obsedata, dar chiar imi place ff mullt! In considerare, sunt un adevarat Belieber.
Pentru fani, are programat turneu European la anul, poate vine si in Romania.Va pup
Doamne, cum se face ca cei care jignesc au numai folositor si inteligent, voi credeti ca sunteti mai presus daca jigniti o persoana pe care nici macar nu o cunoasteti? aaa stiu ce e la voi, Invidia, ca nu aveti voi banii si celebritatea lui, si in spatele acestor vorbe, spune-ti ''nu eram eu in locul lui'' lasati-ma cu din astea, am vazut o intrebare ''a murit justin bieber'' unii ''nu ne ajuta pe noi domnul'' si cum puteti sa spuneti asa ceva ca va bucurati ca a murit un om, sunteti niste ipocriti asta sunteti... dati-mi n stupid nu ma intereseaza.
Bellee întreabă:
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: