| L3XxA a întrebat:

Cine este de acord cu mine ca aproape toate fetele de 9-11 ani il iubesc la nebunierolling eyes pe Justin Bieberlaughing

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

Da.este adevarat. dar daca stai un pic si te gandesti la aceasta intrebare, nu numai copii de 9-11 si cele mai mari il adora pe justin bieberhappy

23 răspunsuri:
| Liada a răspuns:

Uff ce ma satura. e o timpenie...sta ca un guy

| AnnaMariaaa a răspuns:

Asa e

| kolcov a răspuns:

Aproape* eu am multe prietene de clasele a9-a - a11-a care nu il ''iubesc'' pe JB. chiar il urasc laughing

| Michelle_5585 a răspuns:

Eu pot sa spun ca am 13 ani.si chiar imi plac unele melodii ale lui.cum ar fi "love me". Nu sunt innebunita dupa el. cum sunt majoritatea fetelor pentru. ca nici nu mi se pare frumos.In fine fiecare cu parerea luibig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Eva9610 a răspuns:

Eu sunt de acord laughing... din pacate :-

| Dana a răspuns:

Eu! dar un intre 9-11 ani eu as zice intre 8-13/14 ani! doamne ce or vedea la el?:S

| bejenariu a răspuns:

Sugeti plalaughing

| αŁз a răspuns:

Eu sunt!

| Lorenna a răspuns:

Euuu

il urasc pe Jb:-& yec:-&

| Dreamin a răspuns:

EU Eu! rolling on the floor)
poate noi nul gasim asa de atractiv ptk suntem mult mai mari laughing dar sa ne amintim ca si noi cand eram mai mici admiram baietii de varsta noastra din tv laughing)

| Assassins a răspuns:

Eu sunt winking

| cocktailspk a răspuns:

Au făcut ăştia un sondaj pe www.zuum.ro/pagina.php?id=533 nu numai alea de 11 ani, sunt unele şi de 30 de ani, vezi acolo interviu dacă te interesează :)

| Shery a răspuns:

Nu inteleg de ce totul se invarte in jurul lui Justin Bieber?! De ce ar trebui sa il iubesc sau sa il urasc pe JB?! Poate ca unii dintre voi va ganditi ca ii faceti publicitate negativa, but remember: Any publicity is good publicity!

| oAnna a răspuns:

Ai dreptate, doar celor mici le place freza aia de caciula a luiwinking

| LostHappiness a răspuns:

Oricine, mai putin eu. AA? Nu a murit? Ce pacat. Justin Biberon...

| ChOoCoLLaTTeEyeSs a răspuns:

Dap! eu! eu 1 il ador si nu am intre 9-11 any.si cunosc fete si d 22 care il ubesk

| Deddu a răspuns:

Euuhappy sunt complet de acord! E un baiat doamn si inca unul fitos! il urasc pe copilu` asta... love me love me say that you loove mee. ooochatterboxchatterbox sa fiim seriosi nici macar nu canta asa bine dar na fiecare cu gusturile lui.gusturile nu se discutachatterbox

| ElenaDianaLiana a răspuns:

Multe il ador nu numai intre9 11 anilaughinglaughing

| YoungHomie a răspuns:

Bine zic... o avea voce faina si arata bine dar nu e buricu pamantuluilaughing) sunt in clasa a 11a si in clasa a 10a am fost o saptamana innebunita dupa cantecele lui apoi m-am plictisitbig grin

| pwp a răspuns:

Da, dar mai sunt si alte,, biberoane'' de 14 ani care il plac

| Nimeni_6547 a răspuns:

Eu sunt o fana a lui love struck
imi pl cum canta cum danseaza si cum isi face parul...si am 12 ani happy

| GeOrGyGyO a răspuns:

Da in mare parte da, da stiu fete de 14-19 ani care chiar il iubesc:X eu am 12 ani asa ca...