Buna!
Eu Eu Eu=))
Trupe:
Bon Jovi(trupa mea de suflet)
Guns N'Roses(Il adoooooor pe Slash:x)
Nickelback(Uuuu o ador)
Evanescence
Green day
Skillet
Aerosmith
AC/DC
Rolling Stones
Love this:x
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Eu sunt si sunt mandra de asta
Formatii preferate: My chemical romance
Thirty seconds to mars
Breaking benjamin
Marilyn Manson
Avenged Sevenfold
Skillet
Nigthwish
Within temptation
Dead by april
Eu ascult rock.Ascult si formatii vechi si noi dar pot sa zic ca cel mai mult imi place Linkin Park. Tu?
Da ascult rock.
Formatia mea preferata este Three Days Grace deoarece ma regasesc in fiecare melodie de-a lor, solistul Adam Gontier chiar are talent in muzica iar aceasta formatie are un sound deosebit.Melodia preferata de la ei este Time of dying.
Eu ascult rock in majoritatea timpului si ca trupa/e preferata/e ar fi :Sick Puppies, NightWish (uneori), Paramore, Rammstein si cam atatea trupe imi trec prin cap acum.
pa, pa
Eu sunt rocker! Toata ziua ascult rock
Ca formatie preferata nu prea pot sa ma decid, dar ar fi cam asa un top: 1.Rise Against.2.Green Day(albumele vechi) 3.Rancid 4.Metallica 5.Foo Fighters
Si eu ascult rock.Si imi place! \m/\m/
Formatia mea preferata? ...hmm.
In principal : Linkin Park
dar mai sunt.
3 days grace, papa roach, slipknot, 30 seconds to mars...etc
Tokio hotel este formatia favourita, dar in schimb mai ascult si Paramore, Shs, Never Shout Never.
Linkin Park, Dead by April, Three day Grace, 30 Second to Mars, Evanescence, Breaking Benjamin, Skillet
Yo asc multe trupe rock si dintre ele prefer : Linkin parca, breaking benjmamin, paramore, disturbed, metallica, three days grace, am asc slipknot da nu-mi place si mai asc pendulum care e DNB. PS esti din galatzi? daca da bagama in lista id meu e ela_ur_baddream
Eu ascult rock.Formatie preferata? Chiar nu pot alege.Aceste trupe se afla printre preferatele mele : Eluveitive,Led Zeppelin, System of a down, Megadeth, Nightwish, Iced Earth.
ALEXANDRA_7471 întreabă:
InLove990992 întreabă:
Patricia444 întreabă: